Tuoteryhma breadcrumb

Ortopedia ja MSK

BK Medicalilla on erityisiä ultraäänikuvantamismenetelmiä tuki- ja liikuntaelinten häiriöiden nopeaan ja tehokkaaseen visualisointiin.

BK Medicalin tuotteet tarjoavat mahdollisuuden erinomaiseen välittömästi suoritettavaan kuvantamiseen, joka auttaa suorittamaan toimenpiteitä luottavaisesti ja helposti.

 

Ylä- ja alaraajojen ultraäänikuvantaminen
Selkeät ultraäänikuvat ovat erittäin tärkeitä ortopedisessä ja tuki- ja liikuntaelinten kuvantamisessa sekä huomiota vaativaa aluetta ympäröivien rakenteiden visualisoinnissa ja toimenpiteiden luotettavassa ohjauksessa. bkSpecto-laitteistolla ja sen kanssa käytettävillä antureilla saadaan yksityiskohtaiset tiedot, joita tarvitaan suunniteltaessa ja suoritettaessa seuraavanlaisia toimenpiteitä:

  • Lihasten ja jänteiden visualisointi
  • Injektiot
  • Nesteen imeminen ontelosta
  • Urheiluvammat
  • Traumat

 

ORTOPEDIASSA JA MSK-TUTKIMUKSISSA KÄYTETTÄVÄT ANTURIT

BK Medicalin ultraäänijärjestelmän kanssa voidaan käyttää laajaa valikoimaa tehokkaita ja steriloitavia antureita edistyksellisissä tuki- ja liikuntaelimiin ja ortopediaan liittyvissä toimenpiteissä. Anturimme ovat helposti integroitavissa jokaiseen työskentelypisteeseen ja niissä on käyttöä helpottava Smart ButtonTM-painike.

Osaston tuotteet

MSK_Clarius_1

Clarius

Clarius

bkSpecto_MSK_1

bkSpecto

BK Medical