ProBasic

Laadukkaat laitteet perinteisellä hankintamallilla.

ProBasic-palvelu

ProBasic

Laatua kertaostona.

Investointi toteutetaan asiakkaan omaehtoisella, kertaluontoisella rahoituksella.

Laitteisto on asiakkaan omistuksessa ja kaikki sen elinkaarenhallintaan liityvät kustannukset ovat asiakkaan vastuulla takuuajan jälkeisenä aikana.

Takuu

Turvaa elinkaaren alkuajaksi.

Laitteesta riippuen, valmistajan myöntämä takuuaika on pääsääntöisesti 12-12kk käyttöönotosta. Takuuaikana huolehdimme laitteen käyttöönotosta, käyttöönottokoulutuksesta ja valmistajan määrittelemistä määräaikaishuolloista. Takuuajan päätyttyä voit solmia laitteelle ylläpito- ja huoltosopimuksen tuomaan lisäturvaa ja ennakoitavuutta laitteen koko elinkaaren ajaksi.

Promedical-1
Promedical-2

Laite

Vaikuttavuutta terveysteknologialla.

Toimimme jakelijana maailman johtaville laite- ja tarvikevalmistajille. Valikoimamme tuotteet tuottavat aina lähtökohtaisesti laadukkaampaa terveydenhuoltoa ja vaikuttavuutta, joka on todennettavissa nykyaikaisilla mittareilla ja analytiikalla.

Tutustu laitteisiin

Koulutus

Käyttöönotto ja siihen liittyvä koulutus sisältyvät aina palveluumme.

Potilas- ja käyttäjäturvallisuuden näkökulmasta asianmukainen ja riittävä laitekoulutus on ensiarvoisen tärkeää. Osaavat kouluttajamme huolehtivat siitä, että asiakkaillamme on edellytykset hyödyntää teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti potilaan terveyshyödyn maksimoimiseksi.

Promedical-3
Promedical-4

Huolto

Määräaikaishuolto sisältyy aina takuuseen.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta eritasoisiin ylläpito- ja huoltosopimuksiin takuuajan jälkeen.

Lue lisää huollosta

Logistiikka

Tehokas logistiikka on oikea-aikaisuutta ja saatavuutta.

Logistiikkaketjumme toimii sujuvasti ja voit luottaa siihen, että toimittamamme tuotteet on sertifioitu ja ne täyttävät niin paikallisen kuin EU-lainsäädännön vaatimukset. Kannamme huolen koko toimitusketjusta ekologisesti aina tuotteesta tarvikkeisiin ja mahdollisiin varaosiin.

Tutustu tuotteisiin

Promedical-5
Promedical-henkilot

Kiinnostuitko?

Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia.

Ota yhteys lähimpään ammattilaiseen

Etsitkö joustavampaa ratkaisua, joka ei sido pääomaa?

 

Tutustu ProFluentiin

Promedical-smiling-happy-woman

Ajankohtaista

Haemme huoltoinsinööriä

Terveysteknologian suunnannäyttäjä ProMedical etsii nyt joukkoonsa itsenäistä ja aktiivista huoltoinsinööriä työskentelemään sairaalalaitteiden ylläpito-, huolto- sekä asiantuntijatehtävissä. ProMedicalin tuotevalikoima on monipuolinen ja roolissa pääsetkin työskentelemään vaihtelevasti erilaisten kirurgisten laitteiden, kuvantamislaitteiden sekä sairaalakalustuksen parissa. Lue lisää ja hae mukaan huippuporukkaan 5.6.2022 mennessä!

Lue

Haemme Product Portfolio Manageria

ProMedical etsii nyt joukkoonsa idearikasta ja toimeentarttuvaa Product Portfolio Manageria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen, osaksi kasvavaa yhdeksänhenkistä tiimiä. Maailman johtavan leikkaussaliteknologiaan keskittyvän yrityksen, STERIS Healthcaren, leikkaussalituotteet on juuri liitetty osaksi ProMedicalin portfoliota, ja nyt etsimmekin Product Portfolio Manageria käynnistämään täysin uutta liiketoimintaa STERIS Healthcaren tuotteiden parissa. Lue lisää ja hae mukaan huippuporukkaan 1.3.2022 mennessä!

Lue lisää

Haemme Key Account Manageria

Etsimme nyt joukkoomme myynninnälkäistä Key Account Manageria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen, osaksi kahdeksanhenkistä ja kasvavaa tiimiä. Key Account Managerina roolisi on monipuolinen ja tulet työssäsi vastaamaan OYS- ja KYS-erityisvastuualueiden asiakkuuksista, sekä niiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Lue lisää ja hae mukaan huippuporukkaan 19.1.2022 mennessä!

Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset