ProBasic

Laadukkaat laitteet perinteisellä hankintamallilla.

ProBasic-palvelu

ProBasic

Laatua kertaostona.

Investointi toteutetaan asiakkaan omaehtoisella, kertaluontoisella rahoituksella.

Laitteisto on asiakkaan omistuksessa ja kaikki sen elinkaarenhallintaan liityvät kustannukset ovat asiakkaan vastuulla takuuajan jälkeisenä aikana.

Takuu

Turvaa elinkaaren alkuajaksi.

Laitteesta riippuen, valmistajan myöntämä takuuaika on pääsääntöisesti 12-12kk käyttöönotosta. Takuuaikana huolehdimme laitteen käyttöönotosta, käyttöönottokoulutuksesta ja valmistajan määrittelemistä määräaikaishuolloista. Takuuajan päätyttyä voit solmia laitteelle ylläpito- ja huoltosopimuksen tuomaan lisäturvaa ja ennakoitavuutta laitteen koko elinkaaren ajaksi.

Promedical-1
Promedical-2

Laite

Vaikuttavuutta terveysteknologialla.

Toimimme jakelijana maailman johtaville laite- ja tarvikevalmistajille. Valikoimamme tuotteet tuottavat aina lähtökohtaisesti laadukkaampaa terveydenhuoltoa ja vaikuttavuutta, joka on todennettavissa nykyaikaisilla mittareilla ja analytiikalla.

Tutustu laitteisiin

Koulutus

Käyttöönotto ja siihen liittyvä koulutus sisältyvät aina palveluumme.

Potilas- ja käyttäjäturvallisuuden näkökulmasta asianmukainen ja riittävä laitekoulutus on ensiarvoisen tärkeää. Osaavat kouluttajamme huolehtivat siitä, että asiakkaillamme on edellytykset hyödyntää teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti potilaan terveyshyödyn maksimoimiseksi.

Promedical-3
Promedical-4

Huolto

Määräaikaishuolto sisältyy aina takuuseen.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta eritasoisiin ylläpito- ja huoltosopimuksiin takuuajan jälkeen.

Lue lisää huollosta

Logistiikka

Tehokas logistiikka on oikea-aikaisuutta ja saatavuutta.

Logistiikkaketjumme toimii sujuvasti ja voit luottaa siihen, että toimittamamme tuotteet on sertifioitu ja ne täyttävät niin paikallisen kuin EU-lainsäädännön vaatimukset. Kannamme huolen koko toimitusketjusta ekologisesti aina tuotteesta tarvikkeisiin ja mahdollisiin varaosiin.

Tutustu tuotteisiin

Promedical-5
Promedical-henkilot

Kiinnostuitko?

Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia.

Ota yhteys lähimpään ammattilaiseen

Etsitkö joustavampaa ratkaisua, joka ei sido pääomaa?

 

Tutustu ProFluentiin

Promedical-smiling-happy-woman

Ajankohtaista

Ohjelmistoavusteinen fuusiobiopsointi mahdollistaa tekijästä riippumattoman ja standardin biopsiamenetelmän kaikkien potilaiden eduksi

MIM Software on julkaissut tänä vuonna ensimmäisen koneoppimiseen pohjautuvan fuusiokuvantamisen tekoälyratkaisun. Kyseinen ratkaisu tarkentaa entisestään magneettikuvien segmentointia. Tämä puolestaan auttaa kohdealueiden määrittelyssä aiempaa tarkemmin.

Lue

Haussa kliininen asiantuntija

Terveysteknologian suunnannäyttäjä ProMedical etsii nyt tiimiinsä kliinistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työsi pääpaino tulee olemaan terveydenhuoltoalan kliinisen työn asiantuntemuksessa sekä tämän yhdistämisessä ProMedicalin tarjoamiin lääkinnällisiin laitteisiin.

Lue lisää

Kannettava ultraäänikuvantaminen on loistava vaihtoehto tietokonetomografialle COVID-19-tapausten todentamisessa

Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan keuhkojen ultraäänikuvantaminen on tällä hetkellä erinomainen kuvantamisen tapa todentaa COVID-19-tapauksia.

Lue
Kaikki ajankohtaiset