ProBasic

Laadukkaat laitteet perinteisellä hankintamallilla.

ProBasic-palvelu

ProBasic

Laatua kertaostona.

Investointi toteutetaan asiakkaan omaehtoisella, kertaluontoisella rahoituksella.

Laitteisto on asiakkaan omistuksessa ja kaikki sen elinkaarenhallintaan liityvät kustannukset ovat asiakkaan vastuulla takuuajan jälkeisenä aikana.

Takuu

Turvaa elinkaaren alkuajaksi.

Laitteesta riippuen, valmistajan myöntämä takuuaika on pääsääntöisesti 12-12kk käyttöönotosta. Takuuaikana huolehdimme laitteen käyttöönotosta, käyttöönottokoulutuksesta ja valmistajan määrittelemistä määräaikaishuolloista. Takuuajan päätyttyä voit solmia laitteelle ylläpito- ja huoltosopimuksen tuomaan lisäturvaa ja ennakoitavuutta laitteen koko elinkaaren ajaksi.

Promedical-1
Promedical-2

Laite

Vaikuttavuutta terveysteknologialla.

Toimimme jakelijana maailman johtaville laite- ja tarvikevalmistajille. Valikoimamme tuotteet tuottavat aina lähtökohtaisesti laadukkaampaa terveydenhuoltoa ja vaikuttavuutta, joka on todennettavissa nykyaikaisilla mittareilla ja analytiikalla.

Tutustu laitteisiin

Koulutus

Käyttöönotto ja siihen liittyvä koulutus sisältyvät aina palveluumme.

Potilas- ja käyttäjäturvallisuuden näkökulmasta asianmukainen ja riittävä laitekoulutus on ensiarvoisen tärkeää. Osaavat kouluttajamme huolehtivat siitä, että asiakkaillamme on edellytykset hyödyntää teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti potilaan terveyshyödyn maksimoimiseksi.

Promedical-3
Promedical-4

Huolto

Määräaikaishuolto sisältyy aina takuuseen.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta eritasoisiin ylläpito- ja huoltosopimuksiin takuuajan jälkeen.

Lue lisää huollosta

Logistiikka

Tehokas logistiikka on oikea-aikaisuutta ja saatavuutta.

Logistiikkaketjumme toimii sujuvasti ja voit luottaa siihen, että toimittamamme tuotteet on sertifioitu ja ne täyttävät niin paikallisen kuin EU-lainsäädännön vaatimukset. Kannamme huolen koko toimitusketjusta ekologisesti aina tuotteesta tarvikkeisiin ja mahdollisiin varaosiin.

Tutustu tuotteisiin

Promedical-5
Promedical-henkilot

Kiinnostuitko?

Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia.

Ota yhteys lähimpään ammattilaiseen

Etsitkö joustavampaa ratkaisua, joka ei sido pääomaa?

 

Tutustu ProFluentiin

Promedical-smiling-happy-woman

Ajankohtaista

Tarjouspyyntö ohjelmistokehitysprojektista

Pyydämme tarjouksia julkisen avoimen menettelyn kautta ohjelmistokehitysprojektiimme. Sitovat tarjoukset on lähetettävä 21.12 klo 16.00 mennessä PDF-muotoisina asiakirjoina sähköpostiosoitteeseen joona.pulliainen@promedical.fi.

Tutustu ja lataa tarjouspyyntöasiakirjat

Ajantasainen terveysteknologia edistää hoidon vaikuttavuutta

Sujuva prosessi on terveysteknologian vaikuttavuuden paras tae! Tähän tulokseenhan me olemme pohdinnoissamme tulleet ja muokanneet toimintaamme ja palveluitamme sen mukaisesti. Nyt on aika esitellä uusi palvelumallimme ProFluent.

Lue

ProMedicalin muutos vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijäksi on alkanut

Laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae. Terveysteknologian parissa toimivana yrityksenä arvioimme jatkuvasti myös omaa toimintaamme ja peilaamme sitä käsillä olevaan tilanteeseen.

Katso video ja lue

Langattomat Clarius-ultraäänilaitteet ProMedicalilta

Iloksemme kerromme, että olemme saaneet valikoimaamme kannettavat ja langattomat Clarius-ultraäänilaitteet. Clariuksen teknologia edustaa ehdotonta kärkeä kannettavien ultraäänilaitteiden markkinoilla. Syvällisen validoinnin ja eri laitteiden testauksen pohjalta, seisomme lujasti valintamme takana.

Lue