ProBasic

Laadukkaat laitteet perinteisellä hankintamallilla.

ProBasic-palvelu

ProBasic

Laatua kertaostona.

Investointi toteutetaan asiakkaan omaehtoisella, kertaluontoisella rahoituksella.

Laitteisto on asiakkaan omistuksessa ja kaikki sen elinkaarenhallintaan liityvät kustannukset ovat asiakkaan vastuulla takuuajan jälkeisenä aikana.

Takuu

Turvaa elinkaaren alkuajaksi.

Laitteesta riippuen, valmistajan myöntämä takuuaika on pääsääntöisesti 12-12kk käyttöönotosta. Takuuaikana huolehdimme laitteen käyttöönotosta, käyttöönottokoulutuksesta ja valmistajan määrittelemistä määräaikaishuolloista. Takuuajan päätyttyä voit solmia laitteelle ylläpito- ja huoltosopimuksen tuomaan lisäturvaa ja ennakoitavuutta laitteen koko elinkaaren ajaksi.

Promedical-1
Promedical-2

Laite

Vaikuttavuutta terveysteknologialla.

Toimimme jakelijana maailman johtaville laite- ja tarvikevalmistajille. Valikoimamme tuotteet tuottavat aina lähtökohtaisesti laadukkaampaa terveydenhuoltoa ja vaikuttavuutta, joka on todennettavissa nykyaikaisilla mittareilla ja analytiikalla.

Tutustu laitteisiin

Koulutus

Käyttöönotto ja siihen liittyvä koulutus sisältyvät aina palveluumme.

Potilas- ja käyttäjäturvallisuuden näkökulmasta asianmukainen ja riittävä laitekoulutus on ensiarvoisen tärkeää. Osaavat kouluttajamme huolehtivat siitä, että asiakkaillamme on edellytykset hyödyntää teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti potilaan terveyshyödyn maksimoimiseksi.

Promedical-3
Promedical-4

Huolto

Määräaikaishuolto sisältyy aina takuuseen.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta eritasoisiin ylläpito- ja huoltosopimuksiin takuuajan jälkeen.

Lue lisää huollosta

Logistiikka

Tehokas logistiikka on oikea-aikaisuutta ja saatavuutta.

Logistiikkaketjumme toimii sujuvasti ja voit luottaa siihen, että toimittamamme tuotteet on sertifioitu ja ne täyttävät niin paikallisen kuin EU-lainsäädännön vaatimukset. Kannamme huolen koko toimitusketjusta ekologisesti aina tuotteesta tarvikkeisiin ja mahdollisiin varaosiin.

Tutustu tuotteisiin

Promedical-5
Promedical-henkilot

Kiinnostuitko?

Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia.

Ota yhteys lähimpään ammattilaiseen

Etsitkö joustavampaa ratkaisua, joka ei sido pääomaa?

 

Tutustu ProFluentiin

Promedical-smiling-happy-woman

Ajankohtaista

Kannettava ultraäänikuvantaminen on loistava vaihtoehto tietokonetomografialle COVID-19-tapausten todentamisessa

Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan keuhkojen ultraäänikuvantaminen on tällä hetkellä erinomainen kuvantamisen tapa todentaa COVID-19-tapauksia.

Lue

Onko aika päivittää bipolaariset pinsetit? Sutter-pinsettien vaihtohyvitys ProMedicalilta

Tiesithän, että meiltä saat aina vanhojen bipolaaristen pinsettien palautuksen yhteydessä 10 % alennuksen vaihtaessasi ne uusiin Sutter-pinsetteihin.

Lue

Katsaus viimeisimpiin kehityksiin eturauhassyövän ultraäänidiagnostiikkassa

Teknologian kehittyminen on viime vuosina mahdollistanut merkittäviä kehitysaskeleita terveydenhuollon saralla. Kasvava prosessointikyky sekä algoritmien kehitys ovat tuoneet uusia kyvykkyyksiä myös ultraäänikuvantamiseen ja -diagnostiikkaan.

Lue

Mitä on vaikuttavuus terveydenhuollossa ja miten se näkyy ProMedicalin tekemisessä

Vaikuttavuus on ollut viime vuosina polttava puheenaihe sote-alalla. Vaikuttavuudella tarkoitetaan kärjistetysti muutosta ihmisen terveydentilassa, toimintakyvyssä, tai hyvinvoinnissa. Kustannusvaikuttavuudella puolestaan pyritään mittaamaan sitä, kuinka paljon terveyshyötyä on saavutettu käytettyä euroa kohden.

Lue