Alan johtavat tuotteet ja innovaatiot.

Edustamme laadukkaita ja tutkittuja tuotteita, joiden toimivuus on osoitettu kliinisessä työssä. Tuomme asiakkaillemme näkemyksiä viimeisimmistä teknologisista kehityksista ja siitä, kuinka niillä voidaan kehittää terveydenhuoltoa. Toimimme yhteistyössä maailman johtavien laitevalmistajien kanssa.

Tehokkuus ja vaikuttavuus syntyvät sujuvan prosessin kautta, joten laitteiden lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia elinkaariratkaisuja.

 

ProMedicalin erikoisosaamisalueita ovat mm. urlologia, KNK, asestesia ja tehohoito, verisuoni- ja thoraxkirurgia, neurokirurgia, gynekologia, radiologia ja gastrokirurgia.

 

Tuotealueet

Dialyysi >

Dialyysin piirissä on Suomessa yli 2000 potilasta ja määrä on kasvussa. Dialyysikatetri on monelle potilaalle elämänlanka, jonka saumaton toiminta on elintärkeää.

Kirurgia >

Tarinamme on alkanut kirurgisista instrumenteista ja tarvikkeista yli 20 vuotta sitten. Kirurginen tuotealueemme tarjoaa ratkaisuja lukuisilta valmistajilta jokaiselle kirurgian alalle.

Kuvantaminen >

Tarjoamme ultraäänikuvantamisen ratkaisuja erityisesti kirurgisten toimenpiteiden ja hoitojen ohjaukseen. Löydät meiltä mm. Clariuksen langattomat ultraäänianturit iOS- ja Android-laitteille.

Sairaalakalustus >

Löydät meiltä täyden valikoiman kiinteitä sairaalalaitteita (KSL), leikkaustasoja ja valaisimia leikkaussalien, heräämöiden ja muiden sairaalatilojen kalustamiseen.

Syöpätaudit >

Olemme erikoistuneet nykyaikaisiin säteilemättömiin syöpähoitoihin ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista asiantuntijuutta useiden eri syöpien hoidossa.