Sujuvan terveydenhuollon puolesta.

ProMedical on terveysteknologian edelläkävijä. Haluamme edistää alan uudistumista ja luoda mahdollisuuksia muutokselle.

Promedical-ryhmakuva-2
ProMedical - Flow

Visio

Beyond the Device

Kuljemme systemaattisesti valitsemallamme muutoksen tiellä, jolla kehitymme perinteisestä terveydenhuollon laitetukkurista elinkaaripalvelujen edelläkävijäksi ja Pohjois-Euroopan johtavaksi distribuuttoribrändiksi.

 

 

Uskomme vahvasti, että laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae ja että, vaikuttavuus syntyy teknologian ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä.

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat vaikuttavan terveysteknologian ja palveluiden tarjoamisen potilaille, asiantuntijoille ja yhteiskunnalle.

Promedical-smiling-happy-woman
Promedical-ryhmakuva

Henkilökunta

Kumppani terveysteknologian hyödyntämiseen

ProTeamiimme kuuluu tällä hetkellä yhdeksän ammattilaista. Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä ja sivutoimipisteet ja huoltopisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Savonlinnassa. Toimimme asiakkaidemme kumppanina kaikissa terveysteknologiaan liittyvissä palveluhankinnoissa ja ratkaisuissa.

Promedical-Christian Lindholm
Christian Lindholm
Logistics & Warehouse WhatsApp - Christian Lindholm
Promedical-Heta-Sinkkonen
Heta Sinkkonen
Key Account Manager, M.Sc. WhatsApp - Heta Sinkkonen LinkedIn - Heta Sinkkonen
Promedical Jaana Vyyryläinen
Jaana Vyyryläinen
Operations Manager, M.Sc WhatsApp - Jaana Vyyryläinen LinkedIn - Jaana Vyyryläinen

Olen Christian ja hoidan ProMedical Oy:n logistiikkaa. Työhöni kuuluu asiakastilausten vastaanottamista ja niiden lähettämistä maailmalle. Jos tilanne vaatii, voin myös hurauttaa paketin itse suoraan asiakkaalle. Pakettilähetysten lomassa tarkkailen varastosaldoja ja tilaan tarvittaessa lisää tuotteita varastoomme, jotta asiakkaamme saisivat tilauksensa mahdollisimman jouhevasti. Näiden tehtävien lisäksi vastaan erilaisiin asiakastiedusteluihin. Onneksi monesta langasta kiinni pitäminen on jo ennestään tuttua, sillä perheellisenä miehenä olen oppinut tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Näitä taitoja olen saanut hyödyntää ProMedicalissa, jossa aloitin vuonna 2019. ProMedicaliin saapuessani tunsin alusta asti löytäneeni paikkani. Työn sopiva haasteellisuus, vaihtelevuus sekä mahdollisuus työskennellä huipputyyppien kanssa tekevät työstäni mielenkiintoisen.

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Mobile +358 40 864 4022
Office +358 10 387 5700

Olen Heta ja toimin yrityksessämme Key Account Managerina Tyks-Erva, sekä Tays-Erva alueilla. Vastuullani on ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysit, sekä gynekologiset tuotteet.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Englannin ja venäjän kielen lisäksi kommunikointi onnistuu myös eesti keelel, ”Suomen etelässä” vietettyjen kahden opiskeluvuoden ansiosta. Työpäiväni kuluvat suurimmaksi osaksi tien päällä ja asiakkaiden luona, mistä nautinkin eniten työssäni. Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat ja yhdessä tekeminen. Tyylini on rento ja hyvin luonnollinen, asiantuntevaa otetta unohtamatta. Hoidan työni asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa ja uskon, että tällä tyylillä  saadaan aikaan paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen. Asiakkaideni on helppo lähestyä minua asiassa kuin asiassa ja autan aina kun apuani tarvitaan, joten ollaan yhteydessä!

Olen työskennellyt ProMedicalissa vuodesta 2017. Vastaan operatiivisten toimintojen funktionaalisuudesta ja kehittämisestä, osasta hallinnollisia hommia- lähinnä talouteen ja henkilöstön asioihin liittyen, ostoista sekä ostoihin liittyvistä päämieskontaktoinneista.Teen  myös julkisiin hankintoihin liittyviä tarjouksia ja olen mukana asiakaspalvelussa.
Aikaisempaa kokemusta minulle on kertynyt mm. hallintoon liittyvistä tehtävistä, johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista sekä asiakasvastuista.

Tyyppinä olen utelias, aktiivinen, ulospäinsuuntautunut ja lähes kaikesta kiinnostunut nopea oppija. Työ, jossa voi oppia uutta, kehittyä ja kehittää, on ollut minulle aina tärkeää. Pyrin itse koko ajan kehittymään työssäni ja kehitän jatkuvasti jo olemassa olevia toimintatapoja ja mietin miten asiat voisi tehdä paremmin ja mahdollisesti vieläkin tehokkaammin. Koulutukseltani olen KTM.

Tiimityö antaa mielestäni parhaat tulokset. ProMedicalissa voi vaikuttaa aktiivisesti osallistumalla ja saada aikaiseksi asioita yhdessä muiden kanssa. On mukava olla osana nuorekasta, ammattitaitoista ja dynaamista työyhteisöä.

Promedical-Joona-Pulliainen
Joona Pulliainen
Managing Director, M.Sc. WhatsApp - Joona Pulliainen LinkedIn - Joona Pulliainen
Promedical-Jukka-Tolppa
Jukka Tolppa
Key Account Manager WhatsApp - Jukka Tolppa LinkedIn - Jukka Tolppa
Promedical-Juuso-Pehkonen
Juuso Pehkonen
Key Account Manager, eMBA student WhatsApp - Juuso Pehkonen LinkedIn - Juuso Pehkonen

Olen Joona ja vastaan ProMedicalin liiketoiminnan suurista linjoista. Vastuullisin tehtäväni on mahdollistaa joukkueemme hyvinvointi ja kehittyminen – ihmiset ovat minulle ja yrityksellemme tärkein voimavara. Olen henkeen ja vereen tiimipelaaja, jonka liekki palaa disruptoivasta, uudenlaisesta liiketoiminnasta sekä strategisista oivalluksista. Kaiken liiketoiminnan takana tulee olla kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen tekeminen ja toivonkin, että ratkaisuistamme on höytyä ennen kaikkea potilaille ja yhteiskunnalle.

Koulutustaustaltani olen Lappeenrannan yliopiston kasvatti ja kauppatieteiden maisteri. Olen myös yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja ProMedicalissa edustan toista sukupolvea. Koen yrittämisen terveysteknologian toimialalla hyvin inspiroivaksi, sillä osaamisellamme ja tekemisellämme tuotamme hyvinvointia monille ihmisille.

Jos et vielä tiennyt, niin golf on todella lähellä sydäntäni ja kesäisin voitkin löytää minut Suomen lukuisilta viheriöiltä. Viheriöiden lisäksi viihdyn merellä niin kesäisin kuin talvisin. Veneily, onki- ja heittokalastus sekä pilkkiminen kiehtovat minua ja olen palvellut myös vuosia maakuntajoukoissa merellisissä tehtävissä.

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia

Email jukka.tolppa@promedical.fi
Mobile +358 40 581 7550
Office +358 10 387 5700

Olen Jukka ja toimin ProMedicalissa myyntitehtävissä. Sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden kanssa olen työskennellyt vuodesta 1996 alkaen. ProMedicalissa aloitin helmikuun alussa 2008.

Jo urani alkuaikoina aavistelin, että työskentely tällä alalla ei tule olemaan tylsää ja yksitoikkoista. Eikä totta vieköön ole tullut! Työ on ollut yhtä aikaa hauskaa ja rankkaa, mutta mielekästä työstä on aina tehnyt monipuoliset asiakaskontaktit ja -tilanteet. Myös jatkuva tarve kehittää ja kouluttaa itseään on pitänyt mielen virkeänä.

Palveluammatti ja laadukas yhteistyö asiakkaiden kanssa onnistuu kun työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Itselläni työn ulkopuolinen aika kuluu mukavasti ympäri vuoden Saimaan rannalla vapaa-ajanasunnollamme. Mieluisia paikkoja ovat myös pesäpallokenttien ja jäähallien katsomot. Kuuntelen myös monipuolisesti musiikkia heavystä oopperaan ja kirjallisuuden osalta erityinen keräilykohteeni ovat suomalaiset dekkarit. Tärkeimmät liikuntamuodot ovat hyötyliikunta mökillä, kävely ja kuntosalilla käyminen.

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia

Email juuso.pehkonen@promedical.fi
Mobile +358 50 303 5578
Office +358 10 387 5700

Olen Juuso ja ProMedicalin oma kasvatti. Toimin myyntitehtävissä ja vastaan alueesta Pori – Lappeenranta akselin eteläpuolella (HUS-ERVA, VSSHP,  SATSHP). Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia ovat erikoisalojani. Vahva toiminnanlähtöisyyteni on peräisin useamman vuoden sairaanhoitajan työstä. Positiivinen asenne, aito auttamisen halu sekä yhteistyö asiakkaan kanssa auttavat löytämään kullekkin asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Minulle tyytyväinen asiakas on arvokas.

Itselläni on halu kehittää yritystä ja omaa osaamistani sekä tuoda alalle uutta. Tätä tavoitetta tukee työn ohessa tekemäni eMBA- opinnot. Opinnot antavat työhöni laajempaa näkökulmaa ja ovat hyvä tuki myös johtoryhmässä työskentelyyn ja kollegoiden haastamiseen kiperillä pohdinnoilla.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä oikea ratkaisu.

Promedical-Marko Kaistinen
Marko Kaistinen
Yritysvalmentaja ja coach, M.Sc. Econ. LinkedIn - Marko Kaistinen
Promedical-Patrick-Francke
Patrick Francke
Key Account Manager & Advisor in VBHC, M.Sc. WhatsApp - Patrick Francke LinkedIn - Patrick Francke
Promedical-Petri Andersson
Petri Andersson
Key Account Manager, M.Sc WhatsApp - Petri Andersson LinkedIn - Petri Andersson

Olen ProMedicalin johdon ja henkilöstön ammattivalmentaja. Intohimoni on auttaa jokaista ihmistä kasvamaan ja kehittymään hieman paremmaksi versioksi itsestään. Luoda yksilöille ja tiimeille kasvun paikkoja, tehdä tilaa ja tasapainoa arkeen sekä syöttää oivalluttavia kysymyksiä suoraan lapaan. Keskeisintä on rakentaa yhdessä ProMedicalille psykologisesti turvallinen kasvuympäristö, joka vauhdittaa yhteistä matkaa kohti vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijyyttä.

Nautin ihmisten ajattelusta ja liikkeestä, joka synnyttää liiketoiminnallisia tuloksia ja positiivisia kokemuksia. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, pääaineenani yrittäjyys ja johtaminen. Sertifioiduin korkeimman tason coachiksi kouluttauduin (Integral Coaching Canada Inc., Ottawa) vuonna 2016.

Mitä et tiennyt minusta? Olen kahden jo kotoa pois muuttaneen pojan isä ja omistan 13-vuotiaan lapinkoiran. Kesän kuumin harrastus on opetella purjehduksen alkeita ja purjehtimaan Murena 30 purjeveneellä. Haluan oppia laulamaan ja soittamaan kitaralla, saaden kaksisuuntaisen hyvää oloa tuottavan yhteyden yleisöön…mutta sitä odotellessa 

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Email patrick.francke@promedical.fi
Mobile +358 44 239 4512
Office +358 10 387 5700

Olen Patrick ja minun roolini on huolehtia ProMedicalin ja asiakkaiden vaikuttavuusajattelun kehittämisestä. Olen numerofiksoitunut konsulttimaailman kasvatti, joka haluaa parantaa SOTE-kenttää kaikin mahdollisin keinoin. Toimialalta minulla on kokemusta vuodesta 2007 lähtien eri rooleissa ja yrityksissä.

Tavoitteenani on kyetä löytämään asiakastarve ja yhdistämään se ProMedicalin tarjoaman lisäksi toimialalta löytyviin ratkaisuihin. Koen onnistuneeni, kun asiakas kokee hyötyvänsä dialogista. Lisäksi primääritavoitteenani on kyetä todentamaan, että sillä mitä tarjoamme on konkreettinen vaikutus tekemiseen.

Olen kahden lapsen isä ja haen välillä rauhaa massiivisten kuulokkeiden luomasta omasta maailmastani sekä monipuolisesta liikunnasta.

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Email petri.andersson@promedical.fi
Mobile +358 44 239 4512
Office +358 10 387 5700

Ajankohtaista

Ajantasainen terveysteknologia edistää hoidon vaikuttavuutta

Sujuva prosessi on terveysteknologian vaikuttavuuden paras tae! Tähän tulokseenhan me olemme pohdinnoissamme tulleet ja muokanneet toimintaamme ja palveluitamme sen mukaisesti. Nyt on aika esitellä uusi palvelumallimme ProFluent.

Lue

ProMedicalin muutos vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijäksi on alkanut

Laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae. Terveysteknologian parissa toimivana yrityksenä arvioimme jatkuvasti myös omaa toimintaamme ja peilaamme sitä käsillä olevaan tilanteeseen.

Katso video ja lue

Langattomat Clarius-ultraäänilaitteet ProMedicalilta

Iloksemme kerromme, että olemme saaneet valikoimaamme kannettavat ja langattomat Clarius-ultraäänilaitteet. Clariuksen teknologia edustaa ehdotonta kärkeä kannettavien ultraäänilaitteiden markkinoilla. Syvällisen validoinnin ja eri laitteiden testauksen pohjalta, seisomme lujasti valintamme takana.

Lue

Esittelylaitteisto hyötykäyttöön TAYS:in

Tällä viikolla esittelylaitteistomme on toimitettu lainaan TAYS:in koronapandemiaa varten perustetuille teho-osastoille. Koska arvokkaat laitteistomme seisoivat nyt varastossa tyhjän panttina, päätimme helpottaa niillä pandemian kanssa taistelevien terveydenhuollon ammattilaisten työtä.

Lue