Sujuvan terveydenhuollon puolesta.

ProMedical on terveysteknologian edelläkävijä. Haluamme edistää alan uudistumista ja luoda mahdollisuuksia muutokselle.

Promedical-ryhmakuva-2
Promedical-mother-daughter

Missio

Vaikuttavia ratkaisuja ja maksimaalista terveyshyötyä potilaille

Olemme, jotta terveysteknologia luo vaikuttavampaa terveydenhuoltoa. Tuotamme potilaille maksimaalista terveyttä vaikuttavilla terveysteknologian ratkaisuilla ja varmistamme tulokset vaikuttavuusosaamisellamme. Olemme terveysteknologian edelläkävijä.

Visio

Beyond the Device

Kuljemme systemaattisesti valitsemallamme muutoksen tiellä. Olemme terveysteknologian elinkaaripalveluiden ja  vaikuttavuusperusteisen terveydenhuollon edelläkävijä. Meidät tunnistetaan kansainvälisesti ja olemme Pohjois-Euroopan johtava terveysteknologiayritys.

 

ProMedical - Flow

Arvot

Arvot ovat tekemisemme ytimessä

 1. 1

  Into

 2. 2

  Ilo

 3. 3

  Verrattomuus

 4. 4

  Vaikuttavuus

Promedical-smiling-happy-woman

Uskomme vahvasti, että laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae ja että, vaikuttavuus syntyy teknologian ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä.

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat vaikuttavan terveysteknologian ja palveluiden tarjoamisen potilaille, asiantuntijoille ja yhteiskunnalle.

Henkilökunta

Kumppani terveysteknologian hyödyntämiseen

ProTeamiimme kuuluu tällä hetkellä yhdeksän ammattilaista. Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä ja sivutoimipisteet ja huoltopisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Savonlinnassa. Toimimme asiakkaidemme kumppanina kaikissa terveysteknologiaan liittyvissä palveluhankinnoissa ja ratkaisuissa.

Promedical-ryhmakuva
Jenni Jurvanen
Application Specialist WhatsApp - Jenni Jurvanen
Promedical-Christian Lindholm
Christian Lindholm
Logistics & Warehouse WhatsApp - Christian Lindholm
Promedical-Heta-Sinkkonen
Heta Sinkkonen
Key Account Manager, M.Sc. Econ. WhatsApp - Heta Sinkkonen LinkedIn - Heta Sinkkonen

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Email jenni.jurvanen@promedical.fi
Mobile +358 40 524 4750
Office +358 10 387 5700

Olen Jenni ja toimin ProMedicalilla lääkinnällisten laitteiden teknisenä ja kliinisenä asiantuntijana. Vastuulleni kuuluvat mm. laitteiden koekäytöt ja käyttöönottokoulutukset, sekä mahdollisten lisäkoulutustarpeiden kartoittaminen ja koulutusten järjestäminen.

Toimin asiakkaan tukena tuotteiden teknisiin kysymyksiin liittyen ja toivonkin, että minuun otetaan yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Asiakaslähtöisyys on toimintani kulmakivi ja iloitsen jokaisesta sujuvasta kohtaamisesta, jossa olen onnistunut auttamaan asiakkaita heidän kysymyksissään. Sairaalamaailma on minulle kuin toinen koti, johtuen vuosien työskentelystä HUS:issa kirurgisena sairaanhoitajana.

Kotona perhe-elämää vauhdittavat mm. kolme reipasta lasta ja koiraa. Vapaa-aikani kuluu koirieni kanssa agility-kentillä tai vaihtoehtoisesti nautin metsäpoluilla tarpomisesta. Talvisaikaan iloa tuottaa pulahtaminen jäisessä avannossa.

Olen Christian ja hoidan ProMedical Oy:n logistiikkaa. Työhöni kuuluu asiakastilausten vastaanottamista ja niiden lähettämistä maailmalle. Jos tilanne vaatii, voin myös hurauttaa paketin itse suoraan asiakkaalle. Pakettilähetysten lomassa tarkkailen varastosaldoja ja tilaan tarvittaessa lisää tuotteita varastoomme, jotta asiakkaamme saisivat tilauksensa mahdollisimman jouhevasti. Näiden tehtävien lisäksi vastaan erilaisiin asiakastiedusteluihin. Onneksi monesta langasta kiinni pitäminen on jo ennestään tuttua, sillä perheellisenä miehenä olen oppinut tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Näitä taitoja olen saanut hyödyntää ProMedicalissa, jossa aloitin vuonna 2019. ProMedicaliin saapuessani tunsin alusta asti löytäneeni paikkani. Työn sopiva haasteellisuus, vaihtelevuus sekä mahdollisuus työskennellä huipputyyppien kanssa tekevät työstäni mielenkiintoisen.

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Email heta.sinkkonen@promedical.fi
Mobile +358 40 864 4022
Office +358 10 387 5700

Olen Heta ja toimin yrityksessämme Key Account Managerina HUS, TYKS- ja TAYS-erityisvastuualueilla. Vastuullani ovat ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysit, sekä gynekologiset tuotteet.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Englannin ja venäjän kielen lisäksi kommunikointi onnistuu myös eesti keelel, ”Suomen etelässä” vietettyjen kahden opiskeluvuoden ansiosta. Työpäiväni kuluvat suurimmaksi osaksi tien päällä ja asiakkaiden luona, mistä nautinkin eniten työssäni. Parasta työssäni on ehdottomasti asiakkaat ja yhdessä tekeminen. Tyylini on rento ja hyvin luonnollinen, asiantuntevaa otetta unohtamatta. Hoidan työni asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa ja uskon, että tällä tyylillä  saadaan aikaan paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen. Asiakkaideni on helppo lähestyä minua asiassa kuin asiassa ja autan aina kun apuani tarvitaan, joten ollaan yhteydessä!

Promedical Jaana Vyyryläinen
Jaana Vyyryläinen
Operations Manager, M.Sc. Econ. WhatsApp - Jaana Vyyryläinen LinkedIn - Jaana Vyyryläinen
Promedical-Joona-Pulliainen
Joona Pulliainen
Managing Director, M.Sc. Econ. WhatsApp - Joona Pulliainen LinkedIn - Joona Pulliainen
Promedical-Jukka-Tolppa
Jukka Tolppa
Key Account Manager WhatsApp - Jukka Tolppa LinkedIn - Jukka Tolppa

Olen työskennellyt ProMedicalissa vuodesta 2017. Vastaan operatiivisten toimintojen funktionaalisuudesta ja kehittämisestä, osasta hallinnollisia hommia- lähinnä talouteen ja henkilöstön asioihin liittyen, ostoista sekä ostoihin liittyvistä päämieskontaktoinneista.Teen  myös julkisiin hankintoihin liittyviä tarjouksia ja olen mukana asiakaspalvelussa.
Aikaisempaa kokemusta minulle on kertynyt mm. hallintoon liittyvistä tehtävistä, johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista sekä asiakasvastuista.

Tyyppinä olen utelias, aktiivinen, ulospäinsuuntautunut ja lähes kaikesta kiinnostunut nopea oppija. Työ, jossa voi oppia uutta, kehittyä ja kehittää, on ollut minulle aina tärkeää. Pyrin itse koko ajan kehittymään työssäni ja kehitän jatkuvasti jo olemassa olevia toimintatapoja ja mietin miten asiat voisi tehdä paremmin ja mahdollisesti vieläkin tehokkaammin. Koulutukseltani olen KTM.

Tiimityö antaa mielestäni parhaat tulokset. ProMedicalissa voi vaikuttaa aktiivisesti osallistumalla ja saada aikaiseksi asioita yhdessä muiden kanssa. On mukava olla osana nuorekasta, ammattitaitoista ja dynaamista työyhteisöä.

Olen Joona ja vastaan ProMedicalin liiketoiminnan suurista linjoista. Vastuullisin tehtäväni on mahdollistaa joukkueemme hyvinvointi ja kehittyminen – ihmiset ovat minulle ja yrityksellemme tärkein voimavara. Olen henkeen ja vereen tiimipelaaja, jonka liekki palaa disruptoivasta, uudenlaisesta liiketoiminnasta sekä strategisista oivalluksista. Kaiken liiketoiminnan takana tulee olla kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen tekeminen ja toivonkin, että ratkaisuistamme on höytyä ennen kaikkea potilaille ja yhteiskunnalle.

Koulutustaustaltani olen Lappeenrannan yliopiston kasvatti ja kauppatieteiden maisteri. Olen myös yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja ProMedicalissa edustan toista sukupolvea. Koen yrittämisen terveysteknologian toimialalla hyvin inspiroivaksi, sillä osaamisellamme ja tekemisellämme tuotamme hyvinvointia monille ihmisille.

Jos et vielä tiennyt, niin golf on todella lähellä sydäntäni ja kesäisin voitkin löytää minut Suomen lukuisilta viheriöiltä. Viheriöiden lisäksi viihdyn merellä niin kesäisin kuin talvisin. Veneily, onki- ja heittokalastus sekä pilkkiminen kiehtovat minua ja olen palvellut myös vuosia maakuntajoukoissa merellisissä tehtävissä.

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia, valolähteet ja otsavalot

Email jukka.tolppa@promedical.fi
Mobile +358 40 581 7550
Office +358 10 387 5700

Olen Jukka ja toimin ProMedicalissa myyntitehtävissä. Sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden kanssa olen työskennellyt vuodesta 1996 alkaen. ProMedicalissa aloitin helmikuun alussa 2008.

Jo urani alkuaikoina aavistelin, että työskentely tällä alalla ei tule olemaan tylsää ja yksitoikkoista. Eikä totta vieköön ole tullut! Työ on ollut yhtä aikaa hauskaa ja rankkaa, mutta mielekästä työstä on aina tehnyt monipuoliset asiakaskontaktit ja -tilanteet. Myös jatkuva tarve kehittää ja kouluttaa itseään on pitänyt mielen virkeänä.

Palveluammatti ja laadukas yhteistyö asiakkaiden kanssa onnistuu kun työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Itselläni työn ulkopuolinen aika kuluu mukavasti ympäri vuoden Saimaan rannalla vapaa-ajanasunnollamme. Mieluisia paikkoja ovat myös pesäpallokenttien ja jäähallien katsomot. Kuuntelen myös monipuolisesti musiikkia heavystä oopperaan ja kirjallisuuden osalta erityinen keräilykohteeni ovat suomalaiset dekkarit. Tärkeimmät liikuntamuodot ovat hyötyliikunta mökillä, kävely ja kuntosalilla käyminen.

Promedical-Juuso-Pehkonen
Juuso Pehkonen
Head of Sales, eMBA student WhatsApp - Juuso Pehkonen LinkedIn - Juuso Pehkonen
Promedical-Marko Kaistinen
Marko Kaistinen
Yritysvalmentaja ja coach, M.Sc. Econ. LinkedIn - Marko Kaistinen
Promedical-Patrick-Francke
Patrick Francke
Head of Value-Based Healthcare & Digital, M.Sc. Econ. WhatsApp - Patrick Francke LinkedIn - Patrick Francke

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia, valolähteet ja otsavalot

Email juuso.pehkonen@promedical.fi
Mobile +358 50 303 5578
Office +358 10 387 5700

Olen Juuso ja ProMedicalin oma kasvatti. Toimin myyntitehtävissä ja vastaan alueesta Pori – Lappeenranta akselin eteläpuolella (HUS-ERVA, VSSHP,  SATSHP). Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, laserkirurgia ovat erikoisalojani. Vahva toiminnanlähtöisyyteni on peräisin useamman vuoden sairaanhoitajan työstä. Positiivinen asenne, aito auttamisen halu sekä yhteistyö asiakkaan kanssa auttavat löytämään kullekkin asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Minulle tyytyväinen asiakas on arvokas.

Itselläni on halu kehittää yritystä ja omaa osaamistani sekä tuoda alalle uutta. Tätä tavoitetta tukee työn ohessa tekemäni eMBA- opinnot. Opinnot antavat työhöni laajempaa näkökulmaa ja ovat hyvä tuki myös johtoryhmässä työskentelyyn ja kollegoiden haastamiseen kiperillä pohdinnoilla.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä oikea ratkaisu.

Olen ProMedicalin johdon ja henkilöstön ammattivalmentaja. Intohimoni on auttaa jokaista ihmistä kasvamaan ja kehittymään hieman paremmaksi versioksi itsestään. Luoda yksilöille ja tiimeille kasvun paikkoja, tehdä tilaa ja tasapainoa arkeen sekä syöttää oivalluttavia kysymyksiä suoraan lapaan. Keskeisintä on rakentaa yhdessä ProMedicalille psykologisesti turvallinen kasvuympäristö, joka vauhdittaa yhteistä matkaa kohti vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijyyttä.

Nautin ihmisten ajattelusta ja liikkeestä, joka synnyttää liiketoiminnallisia tuloksia ja positiivisia kokemuksia. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, pääaineenani yrittäjyys ja johtaminen. Sertifioiduin korkeimman tason coachiksi kouluttauduin (Integral Coaching Canada Inc., Ottawa) vuonna 2016.

Mitä et tiennyt minusta? Olen kahden jo kotoa pois muuttaneen pojan isä ja omistan 13-vuotiaan lapinkoiran. Kesän kuumin harrastus on opetella purjehduksen alkeita ja purjehtimaan Murena 30 purjeveneellä. Haluan oppia laulamaan ja soittamaan kitaralla, saaden kaksisuuntaisen hyvää oloa tuottavan yhteyden yleisöön…mutta sitä odotellessa 

Olen Patrick ja minun roolini on huolehtia ProMedicalin ja asiakkaiden vaikuttavuusajattelun kehittämisestä. Olen numerofiksoitunut konsulttimaailman kasvatti, joka haluaa parantaa SOTE-kenttää kaikin mahdollisin keinoin. Toimialalta minulla on kokemusta vuodesta 2007 lähtien eri rooleissa ja yrityksissä.

Tavoitteenani on kyetä löytämään asiakastarve ja yhdistämään se ProMedicalin tarjoaman lisäksi toimialalta löytyviin ratkaisuihin. Koen onnistuneeni, kun asiakas kokee hyötyvänsä dialogista. Lisäksi primääritavoitteenani on kyetä todentamaan, että sillä mitä tarjoamme on konkreettinen vaikutus tekemiseen.

Olen kahden lapsen isä ja haen välillä rauhaa massiivisten kuulokkeiden luomasta omasta maailmastani sekä monipuolisesta liikunnasta.

Promedical-Petri Andersson
Petri Andersson
Key Account Manager, M.Sc. WhatsApp - Petri Andersson LinkedIn - Petri Andersson

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi, gynekologiset tuotteet

Email petri.andersson@promedical.fi
Mobile +358 44 239 4512
Office +358 10 387 5700

Olen Petri ja vastaan ProMedicalissa Key Account Managerina KYS- ja OYS-erityisvastuualueiden asiakkuuksista. Autoni starttaa maanantaiaamuisin liikkeelle kotipaikkakunnaltani Oulusta. Työhistoriani kattaa lääkealaa ja sairaaloiden laite- ja tarvikemaailmaa, joten osaamisessani on rakennuspalikoita useilta eri terapia- ja erikoisalueilta, alkaen levottomista jaloista aina imusolmukekartoitukseen asti. Nykyisessä työnkuvassani saan paneutua mielenkiintoisiin teknologioihin ja työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa, joista hyviä esimerkkejä ovat mm. erilaiset kirurgiset ultraäänisovellukset ja laserteknologian hyödyntäjät.

Koulutus- ja harrastustaustani on liikunnassa ja urheilussa. Minulla on pohjakoulutuksenani liikuntatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta. Varoituksen sanana mainittakoon viehtymys jalkapalloon ja lisäksi esimerkiksi Gösta Sundqvist tai erinäiset laulu- ja soitinyhtyeet saattavat kirvoittaa kielenkantani liikkeelle.

ProMedicalin hallitus

Joona Pulliainen
Hallituksen jäsen
Pauli Waroma
Hallituksen puheenjohtaja
Peik Lehtonen
Hallituksen jäsen

Olen ProMedicalin pääomistaja ja toimitusjohtaja. Vastaan operatiivisessa työssäni ProMedicalin liiketoiminnan suurista linjoista. Toimin myös luottamustehtävässä Sailab – MedTech Finland ry:n hallituksen jäsenenä. Koulutustaustaltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen myös yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja ProMedicalissa edustan toista sukupolvea. Koen yrittämisen terveysteknologian toimialalla hyvin inspiroivaksi, sillä osaamisellamme ja tekemisellämme tuotamme hyvinvointia monille ihmisille.

Osaamiseni on ennen kaikkea strategista johtamista, myyntiä ja markkinointia sekä ihmisten johtamista. Katson tältä kantilta suurta kuvaa ja yhdistän näkemyksiäni myös vuosien mittaan karttuneeseen terveydenhuollon substanssiini. Olen visionääri, jonka liekki palaa disruptoivasta, uudenlaisesta liiketoiminnasta sekä strategisista oivalluksista. Menestyäksemme, kaiken liiketoiminnan takana tulee olla kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen tekeminen.

ProMedicalissa on mukana joukko todellisia ammattilaisia, niin hallituksessa kuin operatiivisessa toiminnassa. Olemme onnistuneet tällä kokoonpanolla kääntämään kurssimme ja puhallamme lujasti yhteen hiileen kohti tulevaisuuden visiotamme. On kunnia työskennellä tällaisessa joukossa.

Olen päivätyössäni lääkärikeskus Aavan, lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätin, sekä Uudenmaan seniorikotien markkinointi- ja viestintäjohtaja. Lisäksi toimin 2009 perustamamme luova toimisto Sherpan hallituksen puheenjohtajana ja Pelastakaa Lapset Ry:n hallituksen jäsenenä.

Olen markkinoinnin, brändinrakennuksen ja johtamisen ammattilainen, joka tykkää elää jatkuvan muutoksen keskellä. Pikkuhiljaa alan oppia jotain myös viestinnästä ja terveydenhuollosta.

ProMedicalissa minuun vetoaa toisaalta tukeva pohja ja toisaalta sen päälle erittäin kunnianhimoisesti rakennettavat uudet toimintamallit. On upeaa päästä seuraamaan aitiopaikalta, mihin tämä yhtiö voi vielä kehittyä. Omassa roolissani on tarkoitus varmistaa, että yhtiö voi uudistua menettämättä liikaa fokusta olemassa olevaan tekemiseen. Mutta sellaista muutosjohtaminen aina on; tasapainottelua haaveiden ja tämänhetkisen todellisuuden välillä.

Olen talouden parissa työurani viettänyt tuotantotalouden DI ja tuleva KTM, jonka pääasiallinen työkokemus on saatu Smartly.io:n ja ABB:n talouden ja analytiikan parista. Olen lisäksi ollut mukana perustamassa kahta startup- yritystä, joiden myötä kokemusta on kertynyt myös kokonaisvaltaisemmin yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä.

Osaamiseni on painottunut tuotantotalouden kautta saadun koulutuksen jälkeen talouspuolen kehittämiseen ja analysoimiseen, mutta laajan teknologisen kiinnostuksen ja osaamisen myötä tietotaitoa on kertynyt myös laajemmalta alalta.

Olen mukana ProMedicalin hallituksessa ennen kaikkea päästäkseni mukaan innovatiivisen yrityksen polulle muuttamaan perinteistä ja hitaasti kehittyvää alaa. Alati kehittyvän ja disruptoivan yrityksen hallituksessa pääsen samanaikaisesti osallistumaan uuden luomiseen ja vaikuttamaan positiivisesti alaan ja loppukäyttäjien osalta myös ihmisten elämään. ProMedical on arvojensa, strategisen suuntansa ja tekojensa myötä osoittanut vastuullisuutta ja halua kehittää nykytilaa, minkä takia yrityksen toiminta ja omat kiinnostukseni, arvoni ja näkemykseni kohtaavat täydellisesti.

Paulus Torkki
Hallituksen jäsen

Olen taustoiltani tuotantotalousinsinööri, joka eksyi SOTE:n pariin vuonna 2003 ja havaitsi toimialan niin mielenkiintoiseksi, että sillä tiellä ollaan edelleen. Päätyössäni toimin Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa terveydenhuollon tuotantotalouden apulaisprofessorina ja sivutoimisesti myös partnerina Nordic Healthcare Group Oy:ssa.

Oma osaamiseni liittyy ennen kaikkea SOTE-palveluiden kehittämiseen vaikuttavuusperustaiseksi, sekä yleisesti prosessien ja liiketoimintamallien kehittämiseen. 

Haluan olla mukana edelläkävijöiden joukossa, jotka uskaltavat tuoda positiivista muutosta kentälle. ProMedicalilla on vahva halu ja osaaminen löytää uudenlaisia tapoja arvonluontiin yhdessä asiakkaiden kanssa ja tuoda vaikuttavuuteen ja korkeaan laatuun perustuvia ratkaisuja terveydenhuoltoon. Pitkällä näkemällä tämä koituu SOTE-palveluiden asiakkaiden ja potilaiden parhaaksi.

Ajankohtaista

Ohjelmistoavusteinen fuusiobiopsointi mahdollistaa tekijästä riippumattoman ja standardin biopsiamenetelmän kaikkien potilaiden eduksi

MIM Software on julkaissut tänä vuonna ensimmäisen koneoppimiseen pohjautuvan fuusiokuvantamisen tekoälyratkaisun. Kyseinen ratkaisu tarkentaa entisestään magneettikuvien segmentointia. Tämä puolestaan auttaa kohdealueiden määrittelyssä aiempaa tarkemmin.

Lue

Haussa kliininen asiantuntija

Terveysteknologian suunnannäyttäjä ProMedical etsii nyt tiimiinsä kliinistä asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työsi pääpaino tulee olemaan terveydenhuoltoalan kliinisen työn asiantuntemuksessa sekä tämän yhdistämisessä ProMedicalin tarjoamiin lääkinnällisiin laitteisiin.

Lue lisää

Kannettava ultraäänikuvantaminen on loistava vaihtoehto tietokonetomografialle COVID-19-tapausten todentamisessa

Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan keuhkojen ultraäänikuvantaminen on tällä hetkellä erinomainen kuvantamisen tapa todentaa COVID-19-tapauksia.

Lue
Kaikki ajankohtaiset