Sujuvan terveydenhuollon puolesta.

ProMedical on terveysteknologian edelläkävijä. Haluamme edistää alan uudistumista ja luoda mahdollisuuksia muutokselle.

Promedical-ryhmakuva-2
Promedical-mother-daughter

Missiomme

Tuotamme maksimaalista terveyshyötyä yhdistämällä innovatiiviset terveysteknologian ratkaisut ja vaikuttavuusperustaisen terveydenhuollon

Tehtävämme on mahdollistaa potilaille parempI elämänlaatu hyödyntämällä innovatiivisia terveysteknologiaratkaisuja, jotka tuottavat mahdollisimman suuren terveyshyödyn. Saavutamme tämän sitoutumisellamme vaikuttavuusperusteiseen terveydenhuoltoon (VBHC) ja datalähtöiseen analytiikkaan. Terveysteknologian edelläkävijänä pyrimme tehostamaan terveydenhuollon vaikuttavuutta kaikkien sidosryhmiemme hyväksi.

Visiomme

Olemme edelläkävijänä luomassa MedTechin uutta aikakautta skaalautuvien liiketoimintojemme kautta

Visiomme on mullistaa terveydenhuoltoa ja saavuttaa kansainvälinen ulottuvuus syvällisen teknologian ja datalähtöisen ymmärryksen kautta. Tavoitteenamme on luoda uusi standardi arvoperustaiselle terveydenhuollolle sekä toimia ensisijaisena kumppanina alueen terveydenhuollon tarjoajille, rahoittajille ja sidosryhmille. Pyrimme tekemään merkittävän vaikutuksen ihmisten elämään ja vakiinnuttamaan asemamme Pohjoismaissa innovatiivisten terveysteknologiaratkaisujen ja lisäarvopalveluiden kautta.

 

ProMedical - Flow

Arvomme

Arvot ovat tekemisemme ytimessä

 1. 1

  Into

 2. 2

  Ilo

 3. 3

  Verrattomuus

 4. 4

  Vaikuttavuus

Promedical-smiling-happy-woman

Uskomme vahvasti, että laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae ja että, vaikuttavuus syntyy teknologian ja ihmisen saumattomasta yhteistyöstä.

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja ratkaisuja, jotka mahdollistavat vaikuttavan terveysteknologian ja palveluiden tarjoamisen potilaille, asiantuntijoille ja yhteiskunnalle.

Henkilökunta

Kumppani terveysteknologian hyödyntämiseen

ProTeamiimme kuuluu tällä hetkellä viisitoista ammattilaista. Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, Pitäjänmäellä ja sivutoimipisteet ja huoltopisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Savonlinnassa. Toimimme asiakkaidemme kumppanina kaikissa terveysteknologiaan liittyvissä palveluhankinnoissa ja ratkaisuissa.

 

Sasu Leskelä
Chief Growth Officer WhatsApp - Sasu Leskelä LinkedIn - Sasu Leskelä
Jarno Immonen
Key Account Manager WhatsApp - Jarno Immonen LinkedIn - Jarno Immonen
Minne Tammi
Marketing and Communications Associate LinkedIn - Minne Tammi

Kuulet minusta pian lisää 🙂

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot

Email jarno.immonen@promedical.fi
Mobile +358 40 024 6556
Office +358 10 387 5700

Olen Jarno ja toimin ProMedicalilla Key Account Managerina Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen YTA-alueilla. Vastuullani ovat ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia ja urologiset syöpähoidot.

Olen urallani keskittynyt erityisesti ihmisten kohtaamiseen ja niihin tapoihin, joilla terveydenhuollosta saadaan tehtyä jatkuvasti parempaa. Erilaiset laitteet ja teknologia ovat kiinnostaneet minua aina.

Vapaa-aikani vietän perheeni, liikunnan sekä musiikin parissa.

Markkinointi ja viestintä

Email minne.tammi@promedical.fi
Office +358 10 387 5700

Olen Minne ja vastaan ProMedicalilla markkinoinnista.

Tapamme altistua tiedolle muuttuvat jatkuvasti. Tavoitteenani onkin ymmärtää miten ja missä jaamme tietoa tavoittaaksemme kohdeyleisömme ja heidän tarpeensa halutuin seurauksin. Markkinoinnin haasteena on vastata toimialan ja ajan sanelemiin vaatimuksiin: Pyrimme saamaan asiakkaat oikean tiedon äärelle arvojemme mukaisen viestinnän keinoin.

Tyyppinä olen utelias ja ulospäinsuuntautunut. Markkinoinnin opintojen ja työn ohella nautin kaikesta minua innoittavasta tekemisestä; maalaan, kirjoitan, ahmin hyviä elokuvia ja vietän aikaa inspiroivien ihmisten parissa. Otathan minuun rohkeasti yhteyttä markkinointiin ja viestintään liittyvissä asioissa!

Santeri Rantamäki
Service Engineer WhatsApp - Santeri Rantamäki LinkedIn - Santeri Rantamäki
Lari Kotilainen
Key Account Manager, eMBA student WhatsApp - Lari Kotilainen LinkedIn - Lari Kotilainen
Jenni Jurvanen
Application Specialist WhatsApp - Jenni Jurvanen

Määräaikais- ja vikahuollot
Vikadiagnostiikka
Tekninen tuki

Email santeri.rantamaki@promedical.fi
Mobile +358 40 088 2019
Office +358 10 387 5700

Olen Santeri ja toimin ProMedicalilla huoltoinsinöörinä. Olen työskennellyt lääkinnällisten laitteiden huoltotöiden parissa vuodesta 2017 lähtien ja liityin ProMedicalin tiimiin syksyllä 2022.

Tehtäviini kuuluu erilaiset huoltotyöt sekä teknisten kysymysten kanssa tukeminen. Pistäthän siis yhteystietoni muistiin ja olet yhteydessä tarpeen vaatiessa, autan sinua mielelläni niin pienten kuin isojen kysymysten kanssa!

Vapaa-aikani kuluu pääosin pienen lapsen ja perheen kanssa touhutessa. Soittelen mielelläni myös rumpuja, liikun ulkona raittiissa ilmassa ja vastapainona uppoudun sohvalla elokuvien maailmaan.

Sairaalakalustus: Leikkaustasot, kattokeskukset, leikkaussali- ja toimenpidevalaisimet, integraatiojärjestelmät, säteilysuojat

Email lari.kotilainen@promedical.fi
Mobile +358400158336
Office +358 10 387 5700

Olen Lari ja vastaan ProMedicalilla sairaalakalustuksen portfoliosta koko Suomen alueella. Portfolio sisältää mm. kattokeskukset, tutkimus- ja leikkausvalaisimet sekä leikkaustasot lisävarusteineen.

Sydämeni on sykkinyt leikkaustoiminnalle jo hyvän tovin. Ennen myyntitehtäviin siirtymistä ehdin toimia vuosikymmenen ajan lääkintävahtimestarina eri erikoisalojen leikkausyksiköissä keräten kokemusta ja näkemystä perioperatiivisen toiminnan tarpeista ja vaatimuksista. Minulle on tärkeää työskentelyn asiakaslähtöisyys, yhteistyön laadukkuus sekä välittömyys asiakaskohtaamisissa. Vapaa-aikaani vietän perheen, musiikin ja liikunnan parissa.

Löytyisikö meiltä ratkaisut teidän toimintanne tueksi? Ota yhteyttä niin selvitetään!

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot, dialyysi

Email jenni.jurvanen@promedical.fi
Mobile +358 40 524 4750
Office +358 10 387 5700

Olen Jenni ja toimin ProMedicalilla lääkinnällisten laitteiden teknisenä ja kliinisenä asiantuntijana. Vastuulleni kuuluvat mm. laitteiden koekäytöt ja käyttöönottokoulutukset, sekä mahdollisten lisäkoulutustarpeiden kartoittaminen ja koulutusten järjestäminen.

Toimin asiakkaan tukena tuotteiden teknisiin kysymyksiin liittyen ja toivonkin, että minuun otetaan yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Asiakaslähtöisyys on toimintani kulmakivi ja iloitsen jokaisesta sujuvasta kohtaamisesta, jossa olen onnistunut auttamaan asiakkaita heidän kysymyksissään. Sairaalamaailma on minulle kuin toinen koti, johtuen vuosien työskentelystä HUS:issa kirurgisena sairaanhoitajana.

Kotona perhe-elämää vauhdittavat mm. kolme reipasta lasta ja koiraa. Vapaa-aikani kuluu koirieni kanssa agility-kentillä tai vaihtoehtoisesti nautin metsäpoluilla tarpomisesta. Talvisaikaan iloa tuottaa pulahtaminen jäisessä avannossa.

Promedical-Christian Lindholm
Christian Lindholm
Logistics & Warehouse WhatsApp - Christian Lindholm
Jaana Vyyryläinen
Operations Manager, M.Sc. Econ. WhatsApp - Jaana Vyyryläinen LinkedIn - Jaana Vyyryläinen
Promedical-Joona-Pulliainen
Joona Pulliainen
Managing Director, M.Sc. Econ. WhatsApp - Joona Pulliainen LinkedIn - Joona Pulliainen

Olen Christian ja hoidan ProMedical Oy:n logistiikkaa. Työhöni kuuluu asiakastilausten vastaanottamista ja niiden lähettämistä maailmalle. Jos tilanne vaatii, voin myös hurauttaa paketin itse suoraan asiakkaalle. Pakettilähetysten lomassa tarkkailen varastosaldoja ja tilaan tarvittaessa lisää tuotteita varastoomme, jotta asiakkaamme saisivat tilauksensa mahdollisimman jouhevasti. Näiden tehtävien lisäksi vastaan erilaisiin asiakastiedusteluihin. Onneksi monesta langasta kiinni pitäminen on jo ennestään tuttua, sillä perheellisenä miehenä olen oppinut tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Näitä taitoja olen saanut hyödyntää ProMedicalissa, jossa aloitin vuonna 2019. ProMedicaliin saapuessani tunsin alusta asti löytäneeni paikkani. Työn sopiva haasteellisuus, vaihtelevuus sekä mahdollisuus työskennellä huipputyyppien kanssa tekevät työstäni mielenkiintoisen.

Olen työskennellyt ProMedicalissa vuodesta 2017. Vastaan operatiivisten toimintojen funktionaalisuudesta ja kehittämisestä, osasta hallinnollisia hommia- lähinnä talouteen ja henkilöstön asioihin liittyen, ostoista sekä ostoihin liittyvistä päämieskontaktoinneista.Teen  myös julkisiin hankintoihin liittyviä tarjouksia ja olen mukana asiakaspalvelussa.

Aikaisempaa kokemusta minulle on kertynyt mm. hallintoon liittyvistä tehtävistä, johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista sekä asiakasvastuista.

Tyyppinä olen utelias, aktiivinen, ulospäinsuuntautunut ja lähes kaikesta kiinnostunut nopea oppija. Työ, jossa voi oppia uutta, kehittyä ja kehittää, on ollut minulle aina tärkeää. Pyrin itse koko ajan kehittymään työssäni ja edistän jatkuvasti jo olemassa olevia toimintatapoja ja mietin miten asiat voisi tehdä paremmin ja mahdollisesti vieläkin tehokkaammin. Koulutukseltani olen KTM.

Tiimityö antaa mielestäni parhaat tulokset. ProMedicalissa voi vaikuttaa aktiivisesti osallistumalla ja saada aikaiseksi asioita yhdessä muiden kanssa. On mukava olla osana nuorekasta, ammattitaitoista ja dynaamista työyhteisöä.

Olen Joona ja vastaan ProMedicalin liiketoiminnan suurista linjoista. Vastuullisin tehtäväni on mahdollistaa joukkueemme hyvinvointi ja kehittyminen – ihmiset ovat minulle ja yrityksellemme tärkein voimavara. Olen henkeen ja vereen tiimipelaaja, jonka liekki palaa disruptoivasta, uudenlaisesta liiketoiminnasta sekä strategisista oivalluksista. Kaiken liiketoiminnan takana tulee olla kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen tekeminen ja toivonkin, että ratkaisuistamme on höytyä ennen kaikkea potilaille ja yhteiskunnalle.

Koulutustaustaltani olen Lappeenrannan yliopiston kasvatti ja kauppatieteiden maisteri. Olen myös yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja ProMedicalissa edustan toista sukupolvea. Koen yrittämisen terveysteknologian toimialalla hyvin inspiroivaksi, sillä osaamisellamme ja tekemisellämme tuotamme hyvinvointia monille ihmisille.

Jos et vielä tiennyt, niin golf on todella lähellä sydäntäni ja kesäisin voitkin löytää minut Suomen lukuisilta viheriöiltä. Viheriöiden lisäksi viihdyn merellä niin kesäisin kuin talvisin. Veneily, onki- ja heittokalastus sekä pilkkiminen kiehtovat minua ja olen palvellut myös vuosia maakuntajoukoissa merellisissä tehtävissä.

Promedical-Jukka-Tolppa
Jukka Tolppa
Key Account Manager WhatsApp - Jukka Tolppa LinkedIn - Jukka Tolppa
Promedical-Juuso-Pehkonen
Juuso Pehkonen
Head of Sales, eMBA student WhatsApp - Juuso Pehkonen LinkedIn - Juuso Pehkonen
Promedical-Marko Kaistinen
Marko Kaistinen
Yritysvalmentaja ja coach, M.Sc. Econ. LinkedIn - Marko Kaistinen

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, valolähteet ja otsavalot, dialyysi, RF-ablaatio, MW-ablaatio

Email jukka.tolppa@promedical.fi
Mobile +358 40 581 7550
Office +358 10 387 5700

Olen Jukka ja toimin ProMedicalissa myyntitehtävissä Pohjois-Suomen, Itä-Suomen ja Sisä-Suomen YTA-alueilla. Sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden kanssa olen työskennellyt vuodesta 1996 alkaen. ProMedicalissa aloitin helmikuun alussa 2008.

Jo urani alkuaikoina aavistelin, että työskentely tällä alalla ei tule olemaan tylsää ja yksitoikkoista. Eikä totta vieköön ole ollut! Työ on ollut yhtä aikaa hauskaa ja rankkaa, mutta mielekästä työstä on aina tehnyt monipuoliset asiakaskontaktit ja -tilanteet. Myös jatkuva tarve kehittää ja kouluttaa itseään on pitänyt mielen virkeänä.

Palveluammatti ja laadukas yhteistyö asiakkaiden kanssa onnistuu kun työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Itselläni työn ulkopuolinen aika kuluu mukavasti ympäri vuoden Saimaan rannalla vapaa-ajan asunnollamme. Mieluisia paikkoja ovat myös pesäpallokenttien ja jäähallien katsomot. Kuuntelen myös monipuolisesti musiikkia heavystä oopperaan ja kirjallisuuden osalta erityinen keräilykohteeni on suomalaiset dekkarit. Tärkeimmät liikuntamuodot ovat hyötyliikunta mökillä, kävely ja kuntosalilla käyminen.

Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, valolähteet ja otsavalot, dialyysi, RF-ablaatio, MW-ablaatio

Email juuso.pehkonen@promedical.fi
Mobile +358 50 303 5578
Office +358 10 387 5700

Olen Juuso ja ProMedicalin oma kasvatti. Vastaan ProMedicalilla myynnin johtamisesta ja toimin osana myyntiorganisaatiotamme Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen YTA-alueilla. Instrumentit ja tarvikkeet, suonikohjuhoidot, sähkökirurgia, valolähteet ja otsavalot, dialyysi, RF-ablaatio ja MW-ablaatio ovat erikoisosaamistani. Vahva toiminnanlähtöisyyteni on peräisin useamman vuoden sairaanhoitajan työstä. Positiivinen asenne, aito auttamisen halu sekä yhteistyö asiakkaan kanssa auttavat löytämään kullekin asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Minulle tyytyväinen asiakas on arvokas.

Itselläni on halu kehittää yritystä ja omaa osaamistani sekä tuoda alalle uutta. Tätä tavoitetta tukee työn ohessa tekemäni eMBA- opinnot. Opinnot antavat työhöni laajempaa näkökulmaa ja ovat hyvä tuki myös johtoryhmässä työskentelyyn sekä kollegoiden haastamiseen kiperillä pohdinnoilla.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä oikea ratkaisu.

Olen ProMedicalin johdon ja henkilöstön ammattivalmentaja. Intohimoni on auttaa jokaista ihmistä kasvamaan ja kehittymään hieman paremmaksi versioksi itsestään. Luoda yksilöille ja tiimeille kasvun paikkoja, tehdä tilaa ja tasapainoa arkeen sekä syöttää oivalluttavia kysymyksiä suoraan lapaan. Keskeisintä on rakentaa yhdessä ProMedicalille psykologisesti turvallinen kasvuympäristö, joka vauhdittaa yhteistä matkaa kohti vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijyyttä.

Nautin ihmisten ajattelusta ja liikkeestä, joka synnyttää liiketoiminnallisia tuloksia ja positiivisia kokemuksia. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, pääaineenani yrittäjyys ja johtaminen. Sertifioiduin korkeimman tason coachiksi kouluttauduin (Integral Coaching Canada Inc., Ottawa) vuonna 2016.

Mitä et tiennyt minusta? Olen kahden jo kotoa pois muuttaneen pojan isä ja omistan 13-vuotiaan lapinkoiran. Kesän kuumin harrastus on opetella purjehduksen alkeita ja purjehtimaan Murena 30 purjeveneellä. Haluan oppia laulamaan ja soittamaan kitaralla, saaden kaksisuuntaisen hyvää oloa tuottavan yhteyden yleisöön…mutta sitä odotellessa 

Promedical-Patrick-Francke
Patrick Francke
Head of Value-Based Healthcare & Digital, M.Sc. Econ. WhatsApp - Patrick Francke LinkedIn - Patrick Francke
Kim Vuori
Key Account Manager, M.Sc. WhatsApp - Kim Vuori LinkedIn - Kim Vuori

Olen Patrick ja minun roolini on huolehtia ProMedicalin ja asiakkaiden vaikuttavuusajattelun kehittämisestä. Olen numerofiksoitunut konsulttimaailman kasvatti, joka haluaa parantaa SOTE-kenttää kaikin mahdollisin keinoin. Toimialalta minulla on kokemusta vuodesta 2007 lähtien eri rooleissa ja yrityksissä.

Tavoitteenani on kyetä löytämään asiakastarve ja yhdistämään se ProMedicalin tarjoaman lisäksi toimialalta löytyviin ratkaisuihin. Koen onnistuneeni, kun asiakas kokee hyötyvänsä dialogista. Lisäksi primääritavoitteenani on kyetä todentamaan, että sillä mitä tarjoamme on konkreettinen vaikutus tekemiseen.

Olen kahden lapsen isä ja haen välillä rauhaa massiivisten kuulokkeiden luomasta omasta maailmastani sekä monipuolisesta liikunnasta.

Ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia, urologiset syöpähoidot

Email kim.vuori@promedical.fi
Mobile +358 40 631 7365
Office +358 10 387 5700

Olen Kim ja toimin ProMedicalilla Key Account Managerina Etelä-Suomen, Länsi-Suomen ja Sisä-Suomen YTA-alueilla. Vastuullani ovat ultraääni- ja fuusiokuvantaminen, kivenmurskaus, laserkirurgia ja urologiset syöpähoidot.

Olen keskittynyt urallani pääosin erilaisiin kuvantamisen menetelmiin. Asiakastyössä tykkään erityisesti ihmisten kohtaamisesta. Lisäksi on antoisaa perehtyä terveydenhuollon ammattilaisten haasteisin ja auttaa heitä löytämään parempia työkaluja tai rutiineja potilastyöhön. Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa, osallistun lasten valmentamiseen tai saatan vetää viiniruuvia.

ProMedicalin hallitus

Matti Copeland
Hallituksen puheenjohtaja
Joona Pulliainen
Hallituksen jäsen
Pauli Waroma
Hallituksen jäsen

Olen ProMedicalin pääomistaja ja toimitusjohtaja. Vastaan operatiivisessa työssäni ProMedicalin liiketoiminnan suurista linjoista. Toimin myös luottamustehtävässä Sailab – MedTech Finland ry:n hallituksen jäsenenä. Koulutustaustaltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen myös yrittäjä viidennessä sukupolvessa ja ProMedicalissa edustan toista sukupolvea. Koen yrittämisen terveysteknologian toimialalla hyvin inspiroivaksi, sillä osaamisellamme ja tekemisellämme tuotamme hyvinvointia monille ihmisille.

Osaamiseni on ennen kaikkea strategista johtamista, myyntiä ja markkinointia sekä ihmisten johtamista. Katson tältä kantilta suurta kuvaa ja yhdistän näkemyksiäni myös vuosien mittaan karttuneeseen terveydenhuollon substanssiini. Olen visionääri, jonka liekki palaa disruptoivasta, uudenlaisesta liiketoiminnasta sekä strategisista oivalluksista. Menestyäksemme, kaiken liiketoiminnan takana tulee olla kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen tekeminen.

ProMedicalissa on mukana joukko todellisia ammattilaisia, niin hallituksessa kuin operatiivisessa toiminnassa. Olemme onnistuneet tällä kokoonpanolla kääntämään kurssimme ja puhallamme lujasti yhteen hiileen kohti tulevaisuuden visiotamme. On kunnia työskennellä tällaisessa joukossa.

Olen päivätyössäni lääkärikeskus Aavan, lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätin, sekä Uudenmaan seniorikotien markkinointi- ja viestintäjohtaja. Lisäksi toimin 2009 perustamamme luova toimisto Sherpan hallituksen puheenjohtajana ja Pelastakaa Lapset Ry:n hallituksen jäsenenä.

Olen markkinoinnin, brändinrakennuksen ja johtamisen ammattilainen, joka tykkää elää jatkuvan muutoksen keskellä. Pikkuhiljaa alan oppia jotain myös viestinnästä ja terveydenhuollosta.

ProMedicalissa minuun vetoaa toisaalta tukeva pohja ja toisaalta sen päälle erittäin kunnianhimoisesti rakennettavat uudet toimintamallit. On upeaa päästä seuraamaan aitiopaikalta, mihin tämä yhtiö voi vielä kehittyä. Omassa roolissani on tarkoitus varmistaa, että yhtiö voi uudistua menettämättä liikaa fokusta olemassa olevaan tekemiseen. Mutta sellaista muutosjohtaminen aina on; tasapainottelua haaveiden ja tämänhetkisen todellisuuden välillä.

Peik Lehtonen
Hallituksen jäsen

Olen talouden parissa työurani viettänyt tuotantotalouden DI ja tuleva KTM, jonka pääasiallinen työkokemus on saatu Smartly.io:n ja ABB:n talouden ja analytiikan parista. Olen lisäksi ollut mukana perustamassa kahta startup- yritystä, joiden myötä kokemusta on kertynyt myös kokonaisvaltaisemmin yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä.

Osaamiseni on painottunut tuotantotalouden kautta saadun koulutuksen jälkeen talouspuolen kehittämiseen ja analysoimiseen, mutta laajan teknologisen kiinnostuksen ja osaamisen myötä tietotaitoa on kertynyt myös laajemmalta alalta.

Olen mukana ProMedicalin hallituksessa ennen kaikkea päästäkseni mukaan innovatiivisen yrityksen polulle muuttamaan perinteistä ja hitaasti kehittyvää alaa. Alati kehittyvän ja disruptoivan yrityksen hallituksessa pääsen samanaikaisesti osallistumaan uuden luomiseen ja vaikuttamaan positiivisesti alaan ja loppukäyttäjien osalta myös ihmisten elämään. ProMedical on arvojensa, strategisen suuntansa ja tekojensa myötä osoittanut vastuullisuutta ja halua kehittää nykytilaa, minkä takia yrityksen toiminta ja omat kiinnostukseni, arvoni ja näkemykseni kohtaavat täydellisesti.

Ajankohtaista

2024 SATEL-päivät

Sokos Hotel Presidentti Helsinki

Lue

EAU24

European Association of Urology

Lue

Esittelyssä Lari Kotilainen

"ProMedicalilla pyritään saamaan jokaisen työntekijän potentiaali näkyviin"

Lue
Kaikki ajankohtaiset