Ajankohtaista

Asiaa, kuulumisia ja artikkeleita.

Forna-päivät 28.-29.9.

BioMatrix ja Trulife

Lue

Gynekologisen kirurgisen seuran koulutuspäivät

BK Medical

Lue

Vaikuttavuusperusteisuus haltuun

Terveydenhuollon on uudistuttava vastatakseen sen kasvaviin haasteisiin. Terveydenhuollon nykyisessä toimintaympäristössä on saavutettu joitakin lyhyen aikavälin säästöjä korostamalla työsuoritteiden ja yksittäisten kuluerien minimointia, mutta resursseja olisi kuitenkin mahdollista käyttää myös siten, että ne tuottaisivat enemmän terveyshyötyä.

Lue

Rakennamme tulevaisuuden terveydenhuoltoa: Intraoperatiivinen ultraäänikuvantaminen sappikivileikkauksissa

Intraoperatiivinen ultraäänikuvantaminen on laatu- ja tehokkuusloikka, jota tapahtuu leikkaussaleissa ympäri maailman. Intraoperatiivinen ultraäänikuvantaminen mahdollistaa tehokkaampia ja turvallisempia leikkauksia, sekä säästää aikaa ja resursseja terveydenhuollossa. ProMedical on eturintamassa tämän kehityksen edistämisessä, tarjoamalla edistyksellistä ultraäänikuvantamisteknologiaa sappikivileikkauksiin.

Lue

Luotettava kumppani laadussa ja ympäristö- vastuullisuudessa

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että yrityksellemme on myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit erinomaisilla auditointilausunnoilla. Nämä sertifikaatit osoittavat sitoutumisemme korkealaatuiseen toimintaan ja vastuullisiin sekä kestäviin ympäristökäytäntöihin.  

Lue

Terveydenhuollon vaikuttavuus ja vähähyötyiset hoidot

PROSHADE-tutkimuskonsortio arvioi tuoreessa katsauksessaan vähähyötyisten hoitojen kustannusten olevan suomalaiselle terveydenhuollolle todennäköisesti satoja miljoonia euroja. Jos otetaan huomioon kaikki resurssien hukkakäyttö, summa voi nousta jopa miljardiluokkaan.   

Lue

Sailab – MedTech Finland ry: Laura Hollanti

Saimme ProMedicalilla toivottaa tervetulleeksi kesäpäivillemme Sailab – MedTech Finland ry:n toimitusjohtajan, Laura Hollannin!

Lue