ProFluent

“Flowing as smoothly as if in a stream”

Promedical-smiling-happy-woman
ProFluent-system

Medical Device as a Service.

Laiteinvestoinnit elinkaarihankintana on helppo, varma ja ennakoitava tapa hyödyntää terveysteknologiaa.

Lääkärit ja hoitajat voivat keskittyä parhaan mahdollisen hoidon tarjoamiseen, eikä aikaa ja energiaa kulu ylimääräiseen laitteista huolehtimiseen. Pienemmät investointikulut lisäävät joustavuutta ja mahdollistavat varojen käytön jatkuvasti sellaisella tavalla, joka parhaiten lisää potilaiden ja henkilökunnan hyvinvointia.

ProFluent

Palveluhankinta, joka ei sido pääomaa, ja poistaa omistamiseen liittyvät riskit.

ProFluent toimii Device as a Service -mallin mukaan, jossa yhdellä kuukausimaksulla asiakas saa käyttöönsä kaikki tarvitsemansa laitteet, tarvikkeet ja palvelut.

Edullinen ja luotettava palvelupaketti sisältää valitut laitteistot ja täyden käyttö- ja huoltopalvelun, sekä laitteiston elinkaarenhallinnan.

ProFluent-palvelu

Joustava rahoitus

Rahoitusyhteistyö, OP Rahoitus

ProMedical tekee MDaaS-palvelussaan yhteistyötä OP Rahoituksen kanssa. Yhteistyö mahdollistaa kilpailukykyisen matalakorkoisen rahoituksen, jossa asiakkaalla ei ole rahoitus- tai leasingvastuuta. Yksi kiinteä kuukausihinta ilman omistamiseen liittyviä riskejä kattaa koko ProFluent-palvelun.

Promedical-1
Promedical-2

Laite

Ennakoitavaa terveysteknologian hankintaa.

ProFluent-ratkaisulla voit toteuttaa hankinnan yhdellä kilpailutuksella ja 5-vuotissopimuksella. Kustannukset ovat ennakoitavissa ja asiakkaan riski on minimoitu koko sopimuskauden ajan.

Toimimme jakelijana maailman johtaville laite- ja tarvikevalmistajille. Valikoimamme tuotteet tuottavat aina lähtökohtaisesti laadukkaampaa terveydenhuoltoa ja vaikuttavuutta, joka on todennettavissa nykyaikaisilla mittareilla ja analytiikalla.

Tutustu tuotteisiin

Vakuutus

Vakuutusyhteistyö, Pohjola vakuutus

Valmistajan myöntämä takuu on usein 12-24kk ja se kattaa selkeät tuotevirheistä johtuvat vikatilanteet. Takuu ei kuitenkaan kata kaikkea laitteen elinkaaren aikana mahdollisesti tapahtuvaa vikaantumista tai rikkoutumista. ProMedical tekee MDaaS-palvelussaan yhteistyötä Pohjola vakuutuksen kanssa ja palvelulaitteiston hinta sisältää aina laiterikkovakuutuksen. Vakuutus ja takuu yhdessä kattavat koko laitteen elinkaaren ja asiakas voi keskittyä elinkaaren hallinnan sijasta maksimaalisen terveyden tuottamiseen.

Promedical-3
Promedical-4

Koulutus

Tehokkaan toiminnan lähtökohtana on riittävä ja asianmukainen koulutus.

ProFluent-palvelu pitää sisällään rajattoman pääsyn ProMedicalin käyttökoulutuksen ja -tuen piiriin. Varmistamme, että niin hoitajat, lääkärit kuin välinehuollon henkilöstö saavat riittävän koulutuksen palvelulaitteiden käyttöön ja prosessointiin. Järjestämme ProFluent-asiakkaillemme lähikoulutusta ja webinaareja asiakkaan lähtökohdista suunniteltuna. ProFluent-asiakkaana voit aina soittaa vapaasti käyttäjätukeemme ja ammattitaitoiset käyttökouluttajamme neuvovat sinua puhelimessa tai sopivat tarvittaessa lähikoulutuksesta asiakkaan tiloissa.

Huolto

Toiminnan sujuvuuden kannalta on tärkeää, että häiriöt ovat vähäisiä ja vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti.

ProFluent-ratkaisu pitää sisällään kaikki määräaikais- ja vikahuollot laitteen sopimuskaudella. Laitteen vikaantuessa toimitamme sijaislaitteen ProFluent-asiakkaillemme veloituksetta huollon ajaksi. Asiakkaalla on käytössään jatkuvasti toimiva ja huollettu laite. Me kannamme vastuun lopusta. ProMedicalilla on Suomessa kuusi huoltopistettä. Henkilökuntamme on huoltokoulutettu ja valtuutettu edustamiemme tuotteiden huoltoon valmistajien toimesta. Teemme yhteistyötä Nordic Service Groupin kanssa.

Promedical-5
Promedical-6

Logistiikka

Käytössä silloin, kun tarvitaan.

Panostamme logistiikan toimivuuteen sekä uusien laitteiden, tarvikkeiden että varaosien osalta. Tilaus-toimitusprosessimme on suoraviivainen ja elinkaariajattelumme ansiosta pystymme entisestään tehostamaan prosessiamme. Varastoimme yleisimpiä varaosia ja tarvikkeita tuotteisiimme Helsingin varastollamme, joten ne löytävät tarvittaessa tiensä nopeasti asiakkaille. Tapauskohtaisesti tilaamme vaadittavat varaosat toimittajilta, joilta varaosia on saatavilla nopeasti, ja tarvittaessa toimitamme sijaislaitteen ProFluent-asiakkaallemme huollon ajaksi.

Huolehdimme laitteista ja tarvikkeista koko niiden elinkaaren ajan ja haemme ja kierrätämme elinkaarensa lopussa olevat tuotteet ekologisesti ja tietoturvallisesti.

Kiinnostuitko?

Henkilöstömme on sopiva sekoitus terveydenhuollon asiantuntijoita, liiketoiminnan ammattilaisia ja vaikuttavuusajattelun syvällisiä osaajia.

Ota yhteys lähimpään ammattilaiseen

Ajankohtaista

Tarjouspyyntö ohjelmistokehitysprojektista

Pyydämme tarjouksia julkisen avoimen menettelyn kautta ohjelmistokehitysprojektiimme. Sitovat tarjoukset on lähetettävä 21.12 klo 16.00 mennessä PDF-muotoisina asiakirjoina sähköpostiosoitteeseen joona.pulliainen@promedical.fi.

Tutustu ja lataa tarjouspyyntöasiakirjat

Ajantasainen terveysteknologia edistää hoidon vaikuttavuutta

Sujuva prosessi on terveysteknologian vaikuttavuuden paras tae! Tähän tulokseenhan me olemme pohdinnoissamme tulleet ja muokanneet toimintaamme ja palveluitamme sen mukaisesti. Nyt on aika esitellä uusi palvelumallimme ProFluent.

Lue

ProMedicalin muutos vaikuttavan terveysteknologian edelläkävijäksi on alkanut

Laadukas prosessi on vaikuttavan terveysteknologian paras tae. Terveysteknologian parissa toimivana yrityksenä arvioimme jatkuvasti myös omaa toimintaamme ja peilaamme sitä käsillä olevaan tilanteeseen.

Katso video ja lue

Langattomat Clarius-ultraäänilaitteet ProMedicalilta

Iloksemme kerromme, että olemme saaneet valikoimaamme kannettavat ja langattomat Clarius-ultraäänilaitteet. Clariuksen teknologia edustaa ehdotonta kärkeä kannettavien ultraäänilaitteiden markkinoilla. Syvällisen validoinnin ja eri laitteiden testauksen pohjalta, seisomme lujasti valintamme takana.

Lue