Tuoteryhma breadcrumb

Fuusiokuvantaminen

Eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa ja muissa länsimaissa. Vuoden 2015 alussa Suomessa oli lähes 47 500 eturauhassyöpäpotilasta. (Syöpärekisteri)

Eturauhasen fuusiokuvantaminen on yleistynyt viime vuosina nopeasti maailmanlaajuisesti ja se on otettu käyttöön myös Suomessa. Eturauhasen fuusiokuvantamisessa yhdistetään MRI-kuva reaaliaikaiseen ultraäänikuvaan , mikä mahdollistaa kohdennettujen eturauhasbiopsioiden ottamisen. Tarkemman biopsoinnin lisäksi menetelmä mahdollistaa potilaiden tehokkaamman seurannan mm. näytekohtien tarkan arkistoinnin ja muiden raportointiominaisuuksien avulla.

BK Ultrasound on pitkäaikainen urologisen ja kirurgisen ultraäänen uranuurtaja ainutlaatuisilla teknologisilla ratkaisuillaan. BK Ultrasound -brändi on takuu laadusta ja sen palkitut järjestelmät on räätälöity käyttäjiensä erityistarpeiden mukaan. BK Ultrasoundin laitteet tunnetaan erityisen hyvästä kuvanlaadusta, liikuteltavuudesta ja helppokäyttöisyydestä ympäri maailman. Tanskalaiset juuret omaava yritys on jälleen kuunnellut asiakkaitaan ja tuonut markkinoille ainutlaatuisen bkFusionin pitkäaikaisen tuotekehityksen tuloksena.

bkFusion on saatavilla integroituna bk3000 ja bk5000 laitteille. Tutustu tarkemmin bkFusioniin klikkaamalla itsesi tuotesivulle alta.

Osaston tuotteet

Fuusiokuvantaminen_bkFusion

bkFusion

BK Medical