Tuoteryhma breadcrumb

Akuutit hemodialyysikatetrit (Mahurkar ™ Elite)

Uudistunut ja paranneltu akuuttikatetri. Helppo sijoittaa. Optimaaliset virtausnopeudet. Potilaan mukavuus. Erilaisia ​​vaihtoehtoja. Akuutin dialyysin hoidossa valinta on Medtronic.

Perustuen vahvaan yli 30 vuoden laadun ja innovaatioiden historiaan, joka alkoi MAHURKAR ™ 11.5 Fr:n akuutilla hemodialyysikatetrilla, uudistunut MAHURKAR ™ Elite – akuutti hemodialyysikatetriperhe jatkaa Medtronicin tarinaa dialyysikaterien suunnannäyttäjänä. Medtronic tarjoaa edelleen innovatiivisia ominaisuuksia potilaan hyötyjen optimoimiseksi. Käytetään hemodialyysissä, afereesissä, infuusiossa, munuaisten korvaushoidossa, korkeapainekontrasti-injektiossa ja keskuslaskimopaineen valvonnassa.

MAHURKAR ™ Elite 12 Fr -2-luumenkatetrit ja MAHURKAR ™ Elite 12.5 Fr 3-luumenkatetrit saavuttavat jopa 400 ml/min virtausnopeuden. MAHURKAR ™ Elite 13.5 Fr -korkeavirtauksinen 2-luumenkatetri on optimaalinen suuren virtauksen katetri, joka saavuttaa jopa 450 ml/min virtausnopeuden.

  • Penkkitesti osoittaa, että symmetrinen kärkirakenne minimoi takaisinvirtauksen alle 1%:iin niin normaalilla kuin käännetyllä virtaussuunnalla.
  • Katetrin varsi pehmenee vähintään 54% asettamisen jälkeen, mukautuen suonen muotoon ja ollen potilaalle mukava ratkaisu.
  • Suuri Double-D ™ -luumen ja modifioitu Double-D ™ -luumen maksimoivat katetrin sisähalkaisijan ja tarjoavat tasaisen virtausnopeuden alhaisilla valtimopaineilla.
  • Suurissa laserleikatuissa sivuaukoissa on sileät reunat, jotka minimoivat suonen seinämän okkluusion ja hyytymien muodostumisen todennäköisyyttä.
  • Pehmeä, vihreä, atraumaattinen kärki, joka on suunniteltu vähentämään suonen traumojen todennäköisyyttä.
  • Vahvistettu liitin minimoi katetrin litistymisen anatomialtaan haastavissa laskimoissa.