FENTEX-instrumentit

Laadukkaita saksalaisia instrumentteja korva-, nenä- ja kurkkukirurgiaan

Saksalainen FENTEXmedical valmistaa kirurgisia instrumentteja, endoskooppeja ja videolaitteita korva-, nenä- ja kurkkukirurgiaan, kaulan ja niskan alueen kirurgiaan, sekä kasvokirurgiaan. Fentexin kattavan valikoiman ansiosta pystymme palvelemaan näiden erikoisalojen tarpeita erinomaisesti.

Fentexin tuotekehitys ja valmistus tapahtuu Saksan Tuttlingenissa, missä yhdistyy monien lääketieteellisten yritysten osaaminen ja innovatiivisuus. Fentex käyttää tuotteissaan vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja ja laadunvalvontamenetelmiä. Heidän erikoisosaamisensa pään ja kaulan alueen tuotteista on ainutlaatuista ja tuotteet ovat takuulla korkealaatuisia.

Fentex tekee saumatonta yhteistyötä omien erikoisalojensa johtavien kirurgien kanssa. Tämä mahdollistaa tuotteiden suunnittelun kirurgien käyttämiin menetelmiin sopivaksi. Yhteistyö myös varmistaa, että tuoreimmatkin ideat ja innovaatiot siirtyvät Fentexin tuotteisiin ja asiakkaiden käyttöön.
Laajasta instrumenttivalikoimasta löytyy erinomaisia tuotteita leikkausosastoille ja poliklinikoille, aina perusinstrumenteista robottikirurgiassa tarvittaviin apuvälineisiin.

Fentexin endoskoopeille ProMedical tarjoaa mahdollisuutta skooppien vaihto-ohjelmaan, mikä helpottaa hankintaa ja skooppien säännöllistä päivittämistä.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös LENIOflex pallolaajennuskatetrit sinus ostium -toimenpiteisiin.

Valmistajan verkkosivuille

Ota yhteyttä

Yhteystiedot