ClosureFast™-lämpöablaatio

Medtronicin ClosureFast™-lämpöablaatio käyttää radiotaajuusenergiaa tarkasti ja tehokkaasti potilaihin, jotka kärsivät kroonisesta laskimoiden vajaatoiminnasta eli suonikohjuista. Se on ensisijainen hoitomenetelmä pinnallisen päärungon vajaatoiminnassa. Se korvaa perinteisen suonten strippauksen, laserhoidon, leikkaushoidon ja vaahdottamisen, mahdollistaen paremman lopputuloksen ja pienemmän komplikaatioriskin. ClosureFast™-lämpöablaatio on tutkittu ja tehokkaaksi todistettu hoitomuoto, jonka avulla on hoidettu yli 900 000 potilasta 100 maassa ympäri maailman.

ClosureFast™-hoito on potilaalle kivuttomampi hoitovaihtoehto ja se tehdään paikallispuudutuksessa. ClosureFast™-hoito aiheuttaa vähemmän verenpurkaumia, arpikudosta ja turvotusta. Toimenpide ei yleensä vaadi sairaslomaa, vaan potilas voi palata työhön normaalisti toimenpiteen jälkeen.

ClosureFast™-lämpöablaatiossa käytetään ClosureRFG™-generaattoria. Generaattorin ohjelmisto valvoo suonensisäistä lämpöä reaaliaikaisesti, säätää energian määrää automaattisesti ja pysäyttää itsensä, kun toimenpide on valmis. Generaattorin lisäksi tarvitaan ClosureFast™-katetri, joita on saatavilla 3cm ja 7cm lämpöelementeillä.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot