Pitkäaikaiset hemodialyysikatetrit (Palindrome™)

Täysi valikoima pitkäaikaisia dialyysikatetreja täyttämään nykyaikaisen dialyysihoidon vaatimukset

Maksimaalinen virtaus

Palindrome™ ja Palindrome Precision™ ovat korkeavirtauksisia 14,5Fr hemodialyysikatetreja, joissa on ainutlaatuinen symmetrinen kärkirakenne. Palindrome™-katetrien sisäinen Double-D™ lumen muotoilu maksimoi katetrin sisäläpimitan ja virtauksen. Korkean vetolujuuden omaava Carbothane™-materiaali tekee Palindrome™:stä joustavan, tarjoten samalla entistä parempaa vastustusta katetrin kinkkaamiselle.

Muotoilu, joka pitää katetrin avoimena

Palindrome™-katetrien uniikki symmetrinen kärkirakenne ja laserleikatut sileäreunaiset sivuaukot vähentävät tukosten muodostumista katetriin.

  • Aukkojen muotoilu vähentää verihiutaleiden kiinnittymisen todennäköisyyttä ja paikallista okkluusiota.
  • Laserleikkaus tekee reunoista todella sileät, mikä vähentää turbulenssia ja  hyytymien muodostumista sivuaukkoihin.
  • Ainutlaatuinen symmetrinen kärki mahdollistaa jatkuvan virtauksen dialyysihoidosta toiseen.

Symmetrinen kärki vähentää takaisinvirtausta

Palindrome™-katetrit vähentävät takaisinvirtausta ainutlaatuisen kärkensä ansiosta siten, että takaisinvirtaus on NKF KDOQI -suositusten mukainen myös käänteisellä virtauksella käytettäessä.

  • Tutkimusten mukaan dialyysilinjojen virtausta joudutaan usein kääntämään.
  • Kun linjat käännetään, veren takaisinvirtaus kasvaa useimmilla katetreilla.

Hepariinipinnoitettu Palindrome™-katetri

Yksi merkittävimmistä ongelmista pitkäaikaisten hemodialyysikatetrien toimivuudessa on hyytymien muodostuminen katetrin pintaan ja sisään, mikä vaikuttaa merkittävästi katetrin suorituskykyyn ja elinikään. Palindrome™ C- ja CP-katetrit ovat hepariinipinnoitteisia ja ne vähentävät merkittävästi tukkeutumisesta johtuvia ongelmia.

Uusi Palindrome™ Precision -tuoteperhe

Palindrome™ Precision on uusi ja paranneltu versio menestyksekkäästä Palindrome™-katetrista. Kuinka Palindrome™ Precision vastaa pitkäaikaisen hemodialyysihoidon vaatimuksiin ominaisuuksillaan?

  • Uudelleen muotoillut sivuaukot, jotka parantavat virtausta ja vähentävät hyytymien muodostumista entisestään.
  • Katetrin kärkeen on sijoitettu tungsten-rengas. Katetrin kärjen virheellinen sijainti aiheuttaa 20% ennenaikaisista katetrin poistoista. Tungsten-rengas helpottaa katetrin asentamista ja kärjen positiointia ja näin pystytään minimoimaan virheellisestä sijainnista aiheutuvia komplikaatioita.
  • Parannellut mansetit, jotka edesauttavat kudoksen kasvua mansetin sisään ja mahdollistavat katetrin kiinnittymisen aiempaa paremmin.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot