Ota yhteys asiantuntijaan

Ota rohkeasti yhteyttä huoltoinsinööriimme Santeriin, kun tarvitset huoltoa tai teknistä tukea. Palvelemme mielellämme ja autamme sinua kaikissa huoltoasioissasi!

Email santeri.rantamaki@promedical.fi
Mobile +358 40 088 2019
Office +358 20 730 5921

Huolto-organisaatiomme

ProMedicalin tekniset huoltopalvelut kattavat toimittamien ohjelmistojen ja laitteiden huoltopalvelut sekä määräaikaistarkastukset, joilla varmistetaan valmistajien määrittämien huolto-ohjelmien täyttyminen. Ammattimaisella huoltopalvelulla mahdollistetaan myös toimitettujen ohjelmistojen ja laitteiden vaatimustenmukainen asennus. Huolto-organisaatiomme tarjoaa asiakkaillemme erinomaisen palvelutason koko tuotevalikoiman osalta.

Huoltoinsinöörimme Santeri Rantamäki tekee laitteillenne määräaikaishuollot, sopimushuollot ja vikahuollot sekä tukee teitä teknisissä kysymyksissä. Tämän lisäksi huolto-organisaatioomme kuuluu kahdeksan Nordic Service Groupin huoltoinsinööriä, jotka ovat koulutettu edustamiemme tuotteiden huoltoon laitevalmistajiemme toimesta. Jos tarvitset kiireellistä teknistä tukea tai huoltoa, valtuutetut huoltoedustajamme auttavat sinua välittömällä vasteajalla ja aloittavat ongelman ratkaisemisen.

Suomessa ProMedicalilla on kuusi huoltopistettä, mikä nopeuttaa avun saamista ja vikatilanteiden korjaamista. Valtuutetut huoltomme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Savonlinnassa, ja tarjoamme palveluita myös Ahvenanmaan alueella. Vaativammissa vikatilanteissa ProMedicalilla on käytössään kattava huoltoverkosto edustamillemme tuotteille. Nykyaikaiset laitteet ovat monesti myös kytkettävissä etäyhteydellä suoraan valmistajan huoltoon, mikä mahdollistaa mm. järjestelmähuoltojen tekemisen helposti verkon kautta.

Tarjoamme tuotteillemme sopimus- ja ennakkohuoltoja tarpeen mukaan. Tuotteillamme on lähtökohtaisesti vähintään vuoden takuu, mutta myös takuuajat ovat monien tuotteiden osalta pidennettävissä, mikäli tuotteelle halutaan lisäturvaa pidemmäksi aikaa. ProMedical myös kouluttaa asiakkaitaan ja huoltohenkilöstöään säännöllisesti hankittujen tuotteiden huoltoon ja vikadiagnostiikkaan. Huoltokoulutukset tarjotaan hankintakohtaisesti, joko maksullisena tai hintaan sisältyvänä. Teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaidemme huolto- ja IT-henkilöstön kanssa, jotta asennettu laitekantamme pysyy kunnossa ja ajan tasalla.

 

Huoltopalvelumme 

Määräaikaishuoltopalvelu 

Lääkinnällisiä laitteita tulee aina huoltaa laitevalmistajan ohjeistusten mukaisesti. Valmistajan määrittelemä määräaikaishuolto sisältyy toimittamamme laitteen hintaan takuuaikana, ja suoritamme huollot toimittamillemme lääkinnällisille laitteille laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Huolto pitää sisällään laitekohtaiseen määräaikaishuolto-ohjelmaan kuuluvat mittaukset, määrättyjen osien vaihtamisen, puhdistuksen, kalibroinnin ja sähköturvallisuusmittauksen. 

Palvelusopimukset

Räätälöimme asiakkaillemme myös eritasoisia huoltokokonaisuussopimuksia vastaamaan heidän tarpeitaan ja tuomaan ennustettavuutta huoltokustannuksiin. Palvelusopimukset varmistavat laitteille pitkän elinkaaren ja parantavat laitteiden suorituskykyä, kattamalla suunnittelemattomien korjausten ja tarkastusten kustannukset.

Korjauspalvelu 

ProMedicalin huolto-organisaatio on apunasi joustavasti ja nopeasti, kun laitteessanne ilmenee vikaantuminen. Suoritamme toimittamiemme lääkinnällisten laitteiden korjauksia pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloissa. Tarvittaessa laitteen voi lähettää huoltoon myös huoltopisteeseemme. Mahdollisissa vikatapauksissa annamme aina kokonaiskustannusarvion ennen huollon suorittamista. 

Varaosapalvelu 

Lääkinnällisten laitteiden valmistaja määrittää, millaisia varaosia laitteissa saa ja tulee käyttää. Käytämme kaikkien toimittamiemme lääkinnällisten laitteiden huolloissa laitevalmistajiemme alkuperäisvaraosia, sillä se on käyttäjä- ja potilasturvallisuuden sekä vaatimustenmukaisuuden näkökulmasta turvallisinta. Asiakkaidemme huoltokoulutetut huoltoinsinöörit voivat asentaa varaosia myös itse, jolloin toimitamme asiakkaillemme alkuperäisvaraosat nopeasti varastostamme. Tapauskohtaisesti tilaamme vaadittavat varaosat toimittajilta, joilta varaosia on saatavilla nopeasti.