ProMedical hakee ultraäänilaitteiden myyntiedustajaa!

13.02.2018

Myyntiedustaja – ProMedical Oy

ProMedical etsii joukkoonsa kokenutta myyntiedustajaa BK Ultrasound -ultraäänilaitteiden myyntitiimiin! Hakemamme henkilö tulee toimimaan KYSin ja OYSin erva-alueilla sekä Vaasassa ja Etelä-Pohjanmaalla. Kasvavassa porukassamme pääset heti vastuullisiin tehtäviin asiakkaiden parissa ja sinulla on etunasi pienen yrityksen mahdollistama joustavuus.

Hakemamme myyntiedustaja on vastuussa ultraäänilaitteiden myynnistä ja asiakassuhteiden johtamisesta omalla alueellaan ja vastaa myös mm. omien tuotteidensa budjetoinnista, asiakkaiden kouluttamisesta, osallistuu näyttelyihin, tapaa päämiehiä, laatii tarjouksia ja kykenee suoriutumaan yksinkertaisista teknisistä huoltotehtävistä. Ultraäänilaitteiden myyntiedustajana työnkuvasi on monipuolinen ja kykenet mukautumaan tilanteisiin vaadittavalla ammattitaidolla. Tukenasi työssä on koko henkilöstömme.

Toivomme sinulta:

Toivomme hakijalta vankkaa kokemusta alalta esimerkiksi lääkintälaitteiden, lääkkeiden tai lääkintätarvikkeiden myyntityöstä. Hakemamme henkilö on valmis sitoutumaan matkatyöhön ja hallitsee oman työnsä organisoinnin. Itseohjautuva henkilö kykenee ottamaan vastuuta ja suoriutumaan myyntityön haasteista itsenäisesti. Vahva myynnillinen asenne ja tavoitteellisuus sekä nykyaikaisten myyntitekniikoiden hallinta ovat eduksi työssä menestymiselle. Hakemamme henkilö suoriutuu hyvin sosiaalisissa tilanteissa ja toimii ratkaisukeskeisesti asiakkaiden parissa. Ultraäänikuvantamisen ja urologian tuntemus sekä kyky sisäistää uusia tietoja ja taitoja katsotaan eduksi tehtävässä. Hakemamme henkilö ymmärtää tekniikkaa, mutta omaa ennen kaikkea kaupallista ja myynnillistä osaamista ja näkemystä. Lisäksi hän hyödyntää työssään CRM-järjestelmää ja osaa käyttää sujuvasti mm. MS Officea.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle dynaamisen ja haastavan työympäristön, jossa asiakaskuntasi koostuu suomalaisista julkisista ja yksityisistä terveydenhuollon organisaatioista. Asiakkaitasi ovat Suomen johtavat asiantuntijat mm. seuraavilla erikoisaloilla: urologia, gastrokirurgia, neurokirurgia, verisuonikirurgia, reumatologia, fysiatria, anestesiologia, gynekologia, radiologia ja akutologia.

Myyntiedustajan tehtävässä pääset työskentelemään markkinoidensa johtavan ultraäänilaitevalmistajan tuotteiden parissa. Yli 40 vuoden ajan tanskalaislähtöisen BK Ultrasoundin ultraäänilaitteet ovat olleet keskeisessä asemassa erikoisaloilla ja markkinoilla, joilla tehdään ultraääniohjattuja toimenpiteitä, kuten urologia, kirurgia ja point-of-care. Palkituilla laitteillaan ja ainutlaatuisella anturivalikoimallaan BK Ultrasound vastaa maailmanlaajuisesti käyttäjiensä erikoistarpeisiin ja haasteisiin. BK Ultrasound tarjoaa vertaansa vailla olevaa kuvantamisteknologiaa, joka mahdollistaa reaaliaikaisen ultraääniohjauksen helppokäyttöisillä ja liikuteltavilla laitteillaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen vaadittaviin tietoihin ja taitoihin, minkä lisäksi pääset kouluttautumaan tehtävään mm. BK Ultrasoundin järjestämissä koulutuksissa Tanskassa ja Suomessa. Toivomme löytävämme sopivan henkilön aloittamaan tehtävässä heti tai viimeistään huhtikuun alussa 2018.Jos haluat liittyä kasvavaan joukkoomme, toimita vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi haluamallasi tavalla mahdollisimman pian tai viimeistään 6.3.2018 mennessä. Palkkaamme uuden myyntiedustajan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot ja hakemukset:
Joona Pulliainen
010 387 5702
joona.pulliainen@promedical.fi
https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/myyntiedustaja/1104199

Ota yhteyttä

Yhteystiedot