Tuoteryhma breadcrumb

Robottikirurgia

BK Medical tarjoaa suorituskykyisiä kirurgisia ultraäänijärjestelmiä, joiden avulla voidaan visualisoida kohde nopeasti ja helposti kaikissa robottiavusteisissa leikkauksissa.

Robottiohjattu intraoperatiivinen kuvantaminen

Intraoperatiivinen ultraääni auttaa kirurgeja etsimään ja visualisoimaan hyvän- ja pahanlaatuiset muutokset, tärkeimmät valtimot ja muut anatomiset rakenteet nopeasti, reaaliajassa ja tarkemmin.  bk5000-ultraäänijärjestelmän ja uuden Rob12C4-robottianturin avulla voit helposti tavoittaa ja nähdä kiinnostavat alueet saavuttaaksesi parhaat tulokset potilaillesi.

Uusi Rob12C4-robottianturi soveltuu moneen muuhunkin kuin osittaiseen nefrektomiaan. Korkean resoluution ultraäänianturi on suunniteltu tukemaan lukuisia robottileikkauksia kirurgian erikoisaloilla.

Ulotu paremmin. Näe enemmän. Leikkaa laadukkaammin.

Visualisoi kriittinen anatomia luotettavasti erinomaisella kuvanlaadulla ja laajalla näkökentällä. Pääset vaikeasti tavoitettaville alueille uuden erittäin joustavan kaapelin ja pienen anturiprofiilin ansiosta. 

Suunniteltu robottileikkausten olosuhteisiin:

  • Ultraäänianturin kirurgiohjaus ProGrasp ™ -pihteillä
  • Ultraäänikuvien saumaton integrointi TilePro ™ -monitulonäyttöön
  • Helppo puhdistaa ja steriloida

Osittainen nefrektomia

Näe, mitä tarvitset onnistuneiden tulosten saavuttamiseksi. Reaaliaikainen intraoperatiivinen ultraääni auttaa visualisoimaan kasvainrajat ja syvyyden sekä minimoimaan lämpimän iskemian ajan, positiiviset marginaalit, valtimoiden vauriot ja terveiden kudosten resektion. Rob12C4-anturissa on erittäin joustava kaapeli ja pieni anturiprofiili, kun taas bk5000 tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja erinomaiset anatomiset yksityiskohdat, joiden avulla voit saavuttaa vaikeasti sijaitsevan anatomian ja nähdä tarvittavat tiedot onnistuneiden tulosten saavuttamiseksi.

Osaston tuotteet

bk5000_Robottikirurgia_2

bk5000

BK Medical