Sähkökirurgia

Sutterin diatermialaitteet hyödyntävät 4 MHz:n teknologiaa

Sutter Medizintechnik on vuonna 1970 perustettu laadukkaita ja innovatiivisia sähkökirurgisia generaattoreita ja instrumentteja valmistava saksalainen perheyritys. Yritys tekee jatkuvasti erittäin aktiivista tuotekehitystyötä ja haluaa siten varmistaa asiakkailleen laadukkaat ja tulevaisuuden haasteisiin vastaavat tuotteet. Sutter on erityisen vahva korva-, nenä- ja kurkkutoimenpiteissä, sekä plastiikkakirurgiassa ja dermatologiassa.

Sutterin tuotevalikoima pitää sisällään sekä radiofrekvenssigeneraattoreita (diatermialaitteita) että monikäyttöisiä sähkökirurgisia instrumentteja.

Sähkökirurgisista instrumenteista erityisesti tarttumattomat SuperGliss bipolaaripinsetit (ns. hopeakärkipinsetit), kurkun ja nenän alueella käytettävät bipolaarielektrodit ja monopolaari ARROWtip™-mikrodissektioelektrodit ovat saaneet Suomessa laajan ja tyytyväisen käyttäjäkunnan. Myös Sutterin monipuolinen bipolaarikaapeleiden ja monopolaarikäsiosien valikoima on kattava. Sutterilta löytyy kaapelit lähes kaikkiin markkinoilla oleviin diatermialaitteisiin ja -instrumentteihin.

Test it -palvelu asiakkaidemme käytössä

Tarjoamme asiakkaillemme Sutterin sertifioimaa Test it -palvelua, jolla testataan sähkökirurgisten instrumenttien ja kaapeleiden kunto ja turvallisuus. ProMedicalin myyntiedustajat on valtuutettu Sutterin toimesta tekemään testauksia ja he pystyvät toteamaan instrumenttien ja kaapelien kunnon tuotemerkistä riippumatta. Test it -palvelu on asiakkaalle maksuton, eikä sido asiakasta mihinkään. Palvelusta jää asiakkaan käyttöön raportti lausuntoineen ja suosituksineen.

Voit tiedustella Test it -palvelua omaan yksikköösi Jukka Tolpalta tai Juuso Pehkoselta.

Valmistajan verkkosivuille

Ota yhteyttä

Yhteystiedot