Medtronic MW-ablaatio

ProMedical edustaa Medtronicin Emprint™-tuotteita pehmytkudostuumoreiden MW-lämpöablaatioon. Kun perinteiset toimenpiteet, kuten embolisaatio tai kemoterapia, eivät ole vaihtoehtoja potilaalle, Emprint™-lämpöablaatio tarjoaa mini-invasiivisen ja tehokkaan vaihtoehdon.

Monet ablaatiomenetelmät eivät ole riittävän tehokkaita ja tarkkoja, minkä vuoksi osa tuumorista saattaa jäädä eloon ja uusiutua. Medtronic teki yhteistyötä johtavien asiantuntijoiden kanssa ja kehitti uuden Thermosphere™-teknologian. Emprint™-laitteiston toiminta perustuu tähän uuteen Thermosphere™-mikroaaltoteknologiaan, jolla saavutetaan ainutlaatuisen tarkka ja suuri pallomainen ablaatioalue.

Ablaatioalueen koko voidaan määrittää Emprint™-laitteistolla millintarkasti, säätämällä toimenpiteen tehoa ja aikaa. Kullekin teho-aikayhdistelmälle on määritelty tarkka ablaatioalueen koko. Tehoa voidaan säätää kolmella muuttujalla; lämpö, sähkömagneettinen kenttä ja aallonpituus. Tämä tekee Emprint™:stä ainutlaatuisen ablaatiomenetelmän.

Emprint™ toimii kertakäyttöisillä perkutaanisilla Emprint™-antenneilla. Antennissa on sisäänrakennettu jäähdytysjärjestelmä. Se on materiaaliltaan joustavaa ja yhtenäistä lasikuitua, mikä pienentää vaurioitumisriskiä asetettaessa antennia kudokseen.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot