bkFusion – bk3000 ja bk5000

SELKEITÄ TULOKSIA ETURAUHASBIOPSIOISTA

Dilemma eturauhastutkimuksessa

Prostate-Specific Antigen (PSA) –testit ja eturauhasen sormitunnustelu (tuseeraus) ovat tärkeitä työkaluja eturauhastutkimuksessa. Ne jättävät kuitenkin usein varaa spekulaatiolle ja herättävät enemmän kysymyksiä kuin mihin vastaavat. Systemaattiset eturauhasbiopsiat eivät aina myöskään anna tarpeeksi tietoa yksiselitteisen diagnoosin tueksi. Monesti magneettikuvantaminen (MRI) on osoittautunut tehokkaaksi menetelmäksi eturauhasen kasvainten havaitsemisessa.

Ultraäänen ja MRI:n fuusio

Fuusioimalla reaaliaikainen ultraäänikuvan yhteen preoperatiivisen MRI-datan kanssa, saadaan merkittävää apua MRI-kuvassa havaittujen kasvainten paikantamiseksi tehokkaasti. Näin myös pienennetään riskiä jättää havaitsematta merkitseviä kasvaimia tai aliarvioida aktiiviseurantaa vaativia kasvaimia.

SÄÄSTÄ AIKAA JA TILAA – YKSI INTEGROITU JÄRJESTELMÄ

BK kuunteli - Ratkaisu on bkFusion

Urologit ovat BK Ultrasoundin innovaatioiden inspiraatio. Johtavana urologisten ultraäänilaitteiden valmistajana, BK kuunteli käyttäjiään ja pyrki kehittämään ratkaisun, joka säästää arvokasta aikaa ja rajallista tilaa. bkFusion on kaivattu kehitysaskel eturauhasen kuvantamiseen ja biopsioiden ohjaukseen. Se tehostaa eturauhassyövän diagnosointia hyödyntämällä reaaliaikaista MRI-ultraäänifuusiota eturauhasbiopsioiden aikana. BK integroi sen urologiseen lippulaivamalliin, bk3000:een, markkinoiden johtavan MRI-fuusio-ohjelmiston, MIM Softwaren. Näin yhdistyy BK:n vertaansa vailla oleva kuvanlaatu ja MIM:in virtaviivainen ja intuitiivinen työnkulku. bkFusionin myötä syntyi saumaton integraatio, jossa kaikki toiminnot ovat yhdessä laitteessa ja yhdellä näytöllä. Enää ei tarvita useita erillisiä laitteita, joiden kasaaminen vie aikaa – kiinnitä vain sensori BK:n ultraäänianturiin, aseta EM-generaattori potilaan lähelle ja aloita fuusiobiopsia!

TYÖSKENTELE INTUITIIVISESTI JA NOPEASTI

bkFusionissa on yksinkertainen ja käyttäjäänsä ohjaava työnkulku, joka noudattaa urologeille perinteisistä biopsioista tuttua kaavaa, hyödyntäen samalla MRI-dataa.

Helppo datan lataaminen ultralaitteelle

bkFusion lataa saumattomasti MRI-datan MRI-laitteilta ja PACS:ista ultraäänilaitteelle, kiinteän tai langattoman verkon kautta.

Yhdistä MRI- ja ultraäänidata ainutlaatuisen Predictive Fusionin avulla

Predictive Fusion™ on edistyksellinen teknologia, ainoastaan bkFusionissa, joka säästää aikaa ja vähentää toimenpiteen vaiheita, poistamalla tarpeen prostatan ääriviivojen manuaaliselle rajaukselle ultraäänikuvassa.

Biopsoi luotettavasti

bkFusion varmistaa, että reaaliaikainen ultraäänikuva ja MRI-kuvan kohteet pysyvät kohdakkain niin vapaalla kädellä tehtävässä transrektaalisessa biopsiassa kuin transperineaalisessa biopsiassa. Urologi voi vapaasti säätää ultraäänikuvan asetuksia tai vaihtaa kuvantamistasoa ennen toimenpidettä tai toimenpiteen aikana - suoraan ultraäänilaitteelta ja ilman uudelleenkalibrointia.

LAAJENNA KLINIKKASI KYVYKKYYTTÄ

Potilaan saaman hoidon jatkuvuus

Potilaat tulevat urologin vastaanotolle, sillä he luottavat hänen ammattitaitoonsa. bkFusion on suunniteltu auttamaan urologeja saamaan vastauksia, joita he tarvitsevat diagnosoinnin tueksi.

Maailmanluokan teknologiaa sinun klinikallesi

bkFusion tehostaa biopsioita ja diagnostiikkaa mullistavalla teknologialla ja se on saatavilla jokaiselle urologiselle klinikalle.

Parannettu potilasseuranta

bkFusion auttaa urologeja tarjoamaan kattavaa seurantaa potilailleen biopsiakohtien 3D-mallinnuksen, pisteytysmenetelmien, kuvakaappausten ja lukuisten muiden raportointia tehostavien toimintojen avulla.

INTEGROITU RATKAISU, RÄÄTÄLÖITY UROLOGEILLE

Tutustu myös BK Ultrasoundin uuden sukupolven urologiseen bk3000-ultraäänilaitteeseen.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot