bk5000

Markkinoiden johtava kirurginen ultraäänilaite

BK Ultrasoundin täysin uuden sukupolven tuoteperhe kantaa nimeä bk. Valikoiman kolmesta laitteesta bk5000 on suunniteltu kirurgiaan ja se on kiistatta markkinoiden paras kirurginen ultraäänilaite. Tästä esimerkkinä ovat jo useat suomalaiset sairaalat, joissa bk5000:ttä käytetään mm. neurokirurgiassa, robottiavusteisessa urologisessa kirurgiassa, gastrokirurgiassa ja maksakirurgiassa. Hyödyntäen parhaita teknologisia ratkaisuja, bk5000 on erittäin suorituskykyinen ja energiatehokas. bk5000:n kuvaresoluutio on ainutlaatuisen korkea ja näet sillä jopa kolminkertaisen määrän informaatiota joka kuvassa. Laite käynnistyy 20 sekunnissa ja se on suunniteltu pienikokoiseksi ja mukautuvaksi juuri sinun tarpeisiisi. bk5000 perustuu samaan käyttöliittymään kuin Flex Focus –tuoteperheen laitteet, joten se on tuttu ja helppokäyttöinen mm. urologeille ja neurokirurgeille läpi Suomen. bk5000 on saanut edeltäjistään täysin uudistuneen tekniikan, mikä mahdollistaa entistä korkeamman kuvataajuuden, paremman kuvanlaadun ja ennennäkemättömän nopean ja reaaliaikaisen kuvantamisen. bk5000 on yhteensopiva johtavien fuusiokuvantamisjärjestelmien kanssa ja siihen on saatavilla BK Ultrasoundin integroitu fuusiokuvantamisohjelmisto (bkFusion).

Suuri kuva ja moderni muotoilu

bk5000 hyödyntää parhailta osin Flex Focus –tuoteperheestä tuttua muotoilua, ollen pienikokoinen ja siten helposti liikuteltavissa huoneesta toiseen. Akullisella jalustalla laitetta voi käyttää ilman verkkovirtaa 2 tunnin ajan. Laite on modernisti muotoiltu ja sen puhdistaminen on vaivatonta roisketiiviin näppäimistön vuoksi. bk5000:n 19-tuumaiselta pystynäytöltä kuvien tulkitseminen on selkeää ja näytön asento on säädettävissä niin sivuttais- kuin pystysuunnassa.

Edistyksellisiä ohjelmia ja toimintoja

bk5000:een on saatavilla edistyksellisiä toimintoja, kuten elastografia ja kontrastikuvantaminen. Lisäksi voit valita laajasta valikoimasta anturit ja ohjelmistot juuri tarvitsemiisi applikaatioihin. Laitteen Color Doppler –ohjelma helpottaa virtausten havaitsemista erottelukyvyllään (spatiaalinen resoluutio) ja herkkyydellään, jotka ovat vertaansa vailla. Muun muassa maksan, aivojen, prostatan, munuaisten ja kivesten virtaukset ja kudosrakenteet erottuvat bk5000:lla uskomattoman hyvin. bk5000:een on saatavissa ainutlaatuinen VFI Assist –ohjelma, joka säätää automaattisesti Doppler-kulman ja mittaa veren virtausta ja dynamiikkaa suonessa.

Ainutlaatuinen valikoima steriloitavia kirurgisia antureita

bk5000:een on saatavilla laaja valikoima intraoperatiivisia ja laparoskooppisia antureita, kuten neljään suuntaan kääntyvä laparoskopia-anturi (I12C4f), DaVinci-yhteensopiva robottianturi (X12C4) ja poranreikäanturi (N11C5s). Anturivalikoimasta löytyy myös prostatan kuvantamiseen tarkoitettu triplane-anturi (E14C4t) ja laaja joukko erilaisia konveksi- ja lineaariantureita. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta antureilla päästään kaikkialle kehoon. Antureihin on saatavilla kerta- ja monikäyttöisiä neulanohjaimia, joista kertakäyttöisten käyttö yleistyy vuosi vuodelta. Pienimpiä intraoperatiivisia antureita lukuun ottamatta antureissa on ainutlaatuinen Smart ButtonTM –painike, jonka avulla hallitset anturin toimintoja yhdellä painalluksella suoraan anturista.

ProMedical on BK Ultrasoundin pitkäaikainen maahantuoja ja henkilökunnallamme on vankka kokemus ultraäänen käytöstä kirurgiassa. Ottamalla yhteyttä saat lisätietoa asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot