Lantionpohja

Lantion alue on toiminnallisesti ja anatomisesti monimutkainen kokonaisuus. Lihasten, hermojen ja verisuonten oikea toiminta on tärkeää tässä kokonaisuudessa. Monet tekijät kuten synnytyksen aiheuttamat komplikaatiot ja ikä vaikuttavat lantionpohjan toimintaan. Yhä enemmän kliinisiä tutkimuksia ja raportteja julkaistaan lantion alueen endovaginaalisesta, endoanaalisesta ja transperineaalisesta ultraäänitutkimuksesta.

Gastrokirurgit ja gastroenterologit ympäri maailman luottavat BK Ultrasoundin ultraäänilaitteisiin. BK:n laitteet tunnetaan ainutlaatuisesta kuvanlaadustaan, liikuteltavuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. BK:n laitteilla pystytään visualisoimaan anorektaalista anatomiaa, peräaukon sulkijalihaksen repeämiä, fisteleitä, peräsuolen syöpiä ja muita paksusuolen ja peräsuolen sairauksia. BK:n laitteet soveltuvat erityisen hyvin mm. synnytyksen, trauman tai ikääntymisen aiheuttamien vammojen ja muutosten vuoksi tehtäviin lantionpohjan tutkimuksiin. Lisäksi ultraääni on ihanteellinen tutkimusmenetelmä potilaille, joille on asennettu kirurgisia lantionpohjan verkkoja.

Laitteisiin on saatavilla ainutlaatuinen 3D-anturi, jossa on sisäänrakennettu 360° pyörivä kide. Anturilla voit nähdä selkeästi kaikki suolen seinämän kerrokset korkearesoluutoisessa kuvassa. Lisäksi BK:n valikoimasta löytyy kattavasti mm. erikokoisia ja eri taajuuksilla toimivia konveksiantureita.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot