Operatiiviset päivät Messukeskuksessa 15.-17.11.2017

24.08.2017

ProMedical on jälleen mukana Operatiivisilla päivillä Helsingin messukeskuksessa 15.-17.11.2017. Ständimme löytyy paikalta 4f20. Tervetuloa!

”Operatiiviset päivät on Suomen tärkein kirurgisen ja anestesiologisen alan koulutustapahtuma, joka kokoaa yhteen kirurgisen alan kirurgit ja anestesiologit.

Tapahtuma järjestetään 18. kerran. Tasokasta luento-ohjelmaa järjestävät anestesiologit ja eri alojen kirurgit mm. gastrokirurgit,käsikirurgit, lastenkirurgit, plastiikkakirurgit, leuka- ja kasvokirurgit, thoraxkirurgit, urologit, verisuonikirurgit, yleiskirurgit sekä rintarauhaskirurgian sektio. Tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja tapaamaan kollegoja! Muistathan tutustua myös alan uutuustuotteisiin ja palveluihin näyttelyssä! Tapahtuma on täynnä huippupuhujia, sekä kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita. Vierailtuasi tässä tapahtumassa olet jälleen askeleen edellä ammattilaisena!”

Lisätietoa klikkaamalla

Ota yhteyttä

Yhteystiedot