Paranna neulan näkyvyyttä ultraäänikuvassa – BK ultrasound X-Shine-ohjelma

09.01.2017

Neulan hahmottaminen kudoksesta voi olla ajoittain haastavaa ultraääniohjatuissa toimenpiteissä. BK Ultrasound on kehittänyt pistoksia ja biopsioita helpottavan X-Shine Needle Visualization -ohjelmiston parantamaan neulan näkyvyyttä, resoluutiota ja erottuvuutta kudoksesta ultraäänikuvassa. Ohjelma helpottaa neulan näkyvyyttä reaaliajassa ja kuvataajuus säilyy Quantum -teknologian ansiosta nopeana.

X-Shine Needle Visualization -ohjelma on saatavilla BK Ultrasoundin Flex Focus 400 exp, Flex Focus 500, Flex Focus 800, bk3000, bk3500 ja bk5000-laitteisiin, joissa on käytössä 4.10.6 Quantum-ohjelmisto. Ohjelma on suunniteltu parantamaan neulan näkyvyyttä anturista riippumatta sekä lineaari-, konveksi-, että intraoperatiivisilla antureilla.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot